Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Dk tgf
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Dk tgf

Dk tgf 11 years, 1 month ago #2542

• Tarko
Karakternév: Tarko

Karakter kaszt: Dk

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): uh wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Tarko

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): blood/frost/uh tank illetve frost/blood dps

Szakmák: jc 450 bs (lusta vok kimaxolni de már megkellene tennem)

GearScore érték: 6,6k+

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel.

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: toc,icc így a mostaniakból teljesen megy.

Várható aktivitás: hétköznap többnyire. akkor is 6:15 után vagy ha sokáig vok melóban akkor 19:00

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10Mb/sec, 1.2Tf számítás (nem grafikus) laggolni cska ha nettel van gond de ritka
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Láttam a tgf-et ingame

A csatlakozási szándék motivációja: 11hc-t üt a guild mint láátam csak lk-t nem még. nekem elég csak játszogatni szeretnék.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Mivel minden talenten tudok dpselni illetve tankolni is elég jó gearrel. így szerintem ilyen multifunkcionális téren előnyös vagyok.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Enrage gm hisztis oszlott, Most voltam fawlessban officer voltam belebeszéltem a mondandóba kiléptem, visszahívtak veterán rangon voltam top dps voltam sőt lk hc-n elős aztmondták kevés így úgy gondoltoam kevés vagyok oda. így kiléptem.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Pontosat nem tudok mondani 3éve taurin kb ennyi.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Pvp-het több skill kell, de a pvehez meg csapat. De pveben csak 1 rotát nyomkod az ember fix dolgokra figyel stb.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Jó társaság és nem gs gear hanem tudás.

WoWon belüli karrierjének célja(i). hosszútávra tervezek, ha guild megfelelőnek talál és jól érzem magam

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Notbrainac: 6,4+ balance druid/6,2 resto/6,2tank, feral cicca // Ervind demo lock 6,3 körüli
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: mind2 vettem és geareltem rajtuk. mind2 karaktert ismerem

----Személyes------

Életkor: 20

Neved(becenév v. keresztnév): Tarko

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Electronika

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Mindenkinek szíve joga, úgy játszani ahogy akar.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
acsi illetve transmog gear miatt elmegyek de nem komázom

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
csak munka után játszok így hétvégén este ritkán haverok stb.

Ha ross topicba vagy rossz helyre írtam bocsi de sehgol semmi iránymutatást nem találtam hova kell.
The topic has been locked.

Re: Dk tgf 11 years, 1 month ago #2544

• Duur
  • Administrator
Keress fel minket ingame.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1