Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Jelentkezés Retri/Holy/Prot
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Jelentkezés Retri/Holy/Prot

Jelentkezés Retri/Holy/Prot 11 years, 1 month ago #2533

• Dängër
Karakter név : dängër
-Class:Retributrion/Holy paladin.
-Armory Link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=D%C3%A4ng%C3%ABr
-Talent:
-RETRI:shoot.tauri.hu/?talent#sVVzZVZVfbtbIuhdIfsu:a0Gcm0
-HOLY:shoot.tauri.hu/?talent#sxAzghzsVu0tgdxGzub
-Jelenlegi gs (RETRI):6850 gearscore
-Jelenlegi gs (HOLY):6200 gearscore,van 1-2 hiány benne ,de pótlom.(16 darab valanyr fragment)
- Hajlandó vagy-e áttalentelni, ha a setup megköveteli?:Természetesen.
Professions:Jewelcrafting,blacksmithing
/played Total time played:231 days,9hours,20minutes,43seconds.
Time played this level: 212 days,3hours,8minutes,34 seconds
Vetted vagy húztad?Nem e-bay kari

- Részt tudsz-e venni minden esetben amikor raiden vagy a raid teljes időtartamán? (raidek fél 18:30tól -10ig tartanak).:1 klánba ez az elvárt ,tehát igen .
- Aktívnak játékosnak gondolod magad? Miért?Napi 3-4 óra megvan .... + raidek szervezése Ulduar25 ... :d naxxramas achizás/icc10 achizás ,ha épp nemment el a kedvem akkor nax25achizás.
- Insta alatt tudnál-e használni TeamSpeak-et: (ami amúgy kötelező):természetesen,mikrofon is van normálisan működik.
- PvE tapasztalat, mióta wowozol:3 éve kezdtem eredetin is toltam amíg nem kellet érte fizetni... :d (aztán mutatták taurit is ideájöttem) azóta játszom taurin hordába is illetve alliban is.
ULDUAR25/10-MEGY
TOC25/10 MEGY
ICC25/10 MEGY HC (bár LK HC-T MÉG SOSEM ÜTÖTTEM CSAK 10-SEN de a taktikat tudom rá )
NAX10/25 MEGY
RS 25/10 HC
- Milyen Guildben/Guildekben voltál eddig: Alliba nagyon semmilyenben még kb.... hordából jöttem ,de Second Chance klánba voltam 1 hónapot kábé utánna kiléptem ,mert a lead 1 önző pöcs volt...:d (Dipa személyében)(HORDÁBAN EXODUS) KLÁN FELOSZLOTT ) Voodo néven voltam.)
- Említésre méltó altkarakterek:nincsen mivel jön cata eladtam hisz akkor már semmit nem fognak érni.
- 25 fős Raid közben átlagosan hány FPS ed van?:60-110(gépfüggő több gépünk is van ) ,de ezek alá nem csökken az érték.
- Milyen internettel rendelkezel?Milyen gyakran fordulhatnak elő net kimaradások?Mennyire mondható stabilnak a szolgáltatód?T-HOME VÁLTOZÓ
raid ui:www.kephost.com/images4/2014/2/4/a1_2014_2_4_2ixwsxo64z.jpg
Magamról:17 éves vagyok iskolás... nem szeretek annyira tanulni inkább dolgozni szeretek./szeretek gyúrni...:DD
miért járnátok jól velem ?aktív vagyok ,nem vagyok retardált.... és hogy miért szeretnék csatlakozni több raid szervezést csináltam már és hát taurin az emberkék csak icc-be tudjak mit kell csinalni ... tehát semmi mas instat nem nagyon lehet invelni (Pl ulduar ami mar taktikosabb... )ui értelmesnek tartom még magam,segítőkész.
The topic has been locked.

Re: Jelentkezés Retri/Holy/Prot 11 years, 1 month ago #2534

• Dängër
UI:Classandra ajanlotta a guildet,és tőle halottam a guildről

Re: Jelentkezés Retri/Holy/Prot 11 years, 1 month ago #2536

• Duur
  • Administrator
Hát a séma nem egyezik teljesen a miénkkel, de kb. lefedi.
Keress fel minket ingame...
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds