Karakternév:TenzØr
Karakter kaszt: WARRIOR
Main talent: 18/53/0 FURY
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Tenz%C3%B8r
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Egyenlőre nincs mert nem áll készen a Gear.
Szakmák: Enchant Blacksmit
GearScore érték: 6598
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 6 éve játszom warriorral FIX en.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): A karaktert 3 nappal ezelőtt vásároltam mert sajnos anyagai okok miatt ott kellett hagynom a Blizz szervereket.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:BC-WTLK-CATACLYSM-PANDARIA összes taktikájának ismerete.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Csak akkor vagyok fent amikor a raid megköveteli vagy netalán nem PvP zem.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 15mb T-home net megbízható sosem megy el.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Trade channelen olvastam a hírdetést.
A csatlakozási szándék motivációja:Mivel lassan közeledik cataclysm ezért szeretnék egy jó társasághoz csatlakozni és persze segíteni őket amiben csak tudom.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Tudok segíteni DPS-Tank-Heal guide-ban mind Cataclysmben vagy még itt WTLK-ban.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): -
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 6 éve játszom a World of Warcraftal
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Raidre elsősorban az összeszokottság onnan jöhet a gear ami pedig a karakter mögött ülő játékoson múlik
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hát nekem a WoW az egy nagyon jó kikapcsolódás ami nem szeretnék abbahagyni.
Életkor:23
Neved(becenév v. keresztnév):"Little Mouse" Ádi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Kézilabda csapatszerűen, hétvégenként egy kis Buli