Karakternév: Irain
Karakter kaszt: Shaman
Main talent: Elemental
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Irain
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Restoration
Szakmák: Jewelcrafting 450 / Engineering 450
GearScore érték: 6272
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? BC kezdete óta
A karakter eredete: Ez a karakterem vásárolt, Rebornon volt saját shamanom
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:
Teljes BC progress elem shamannal illetve WOTLK-ben Teljes RHC+Nax+Uldu content elem/resto shamival, Toc illetve ICC-t warlockkal jártam végig, de teljes ICC, és TOC taktikai (HC is) ismeret ranged/tank/heal-re megvan egyedül meleevel nem vagyok gyakorlott a taktikákban
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): általában délelőtt 10óra tájékátol, este 11-12-ig kisebb nagyobb megszakitásokkal(ebéd vacsora személyes ügyek)
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 30mb/s internet, 8giga ram I3-as 2350M 2,3GHz Geforce 610M(2gb belső ram)
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Chaten való hirdetés után Classandra adott további infót
A csatlakozási szándék motivációja: Jelenlegi guildem összeolvadáson esett át és a másik klánból jövő emberek igencsak levitték a meglévő színvonalat
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Állandó raidelési kedv, régi raidek igen részletes ismerete (nax uldu és régebbi BC-s raideket vezettem mostani klánomban) rutinos játékos vagyok(6éve játszom már) rengeteg achi illetve infót tudok fejből is akár
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Freedoom wow-on kezdtem el majd fél év után Rebornra mentem játszani és körülbelül 2éve játszom a Taurin, nagyobb neves guildben nemhiszem hogy voltam

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): AION-al játszottam illetve GW2-vel, de nem sokáig birtam ki velük azért a wow az igazi

, 6éve játszok wow-ot legnagyobb megszakitásom fél év volt, nagyon szeretem a játékot élvezetes és szórakoztató.
PvP vs. PvE (+vélemény)? PVE a favoritom régebben játszottam nagyon sokat még BC-ben PVP-t shamival, de annyira nem fogott meg, nem szeretem ha egy ember pve és pvp is egyszerre én jobban preferálom ha valaki csak az egyik ágat viszi
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Mindkettőt fontosnak tartom, szeretek haladni a dolgokkal és nem csak elhülyülni egy raidet.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Célom konkrétan nincs, csak szeretek játszani jól esik elmenni raidelni, persze azért ha vmi jó cucc esik ami kellene akkor azért hajlandó vagyok küzdeni hogy meglegyen. Pályafutást lehető legtovábbra tervezem, nemigazán szeretném abbahagyni a dolgot.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Aktor(5,8 Demo lock) Sagnant(6,1 DK tank) Nadorn(5,8 H pala)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?
Aktor saját nevelésü teljesen WOTLK-ben nax és uldu alatt demo lock volt az első altom, szerintem jól kezelem a lockot 10-13k DPS
Sagnant szintén teljesen saját nevelés DK tankal ICC-be kezdtem el tankolni, több random raiden is kérdezték nem-e akarok átmenni mert hogy ügyes tank vagyok
Nadorn egyik barátomtól kaptam a karaktert, Nax és ulduar alatt volt egy igen másodlagos pala healerem, raid bosstol és többi healtől függően 7-15k HPS-t tudok vele produkálni (15k BQL HC-n volt low healerek mellet, átlagban 10-12k körül mozog)
------Személyes adatok-------
Életkor: 19
Neved(becenév v. keresztnév): Gábor / Gabenn
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
fő hobbym a DDR, viszonylagos sport is már számomra elég "elszántan" űzöm (országos rendezvényeken versenyzek, eredményesen

)
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Semmi problémám nincs azzal ha valaki kevesebbet játszik, ha nekem is vizsgaidőszakom vagy sűrűbben vannak ZH-im akkor én is eléggé inaktív tudok lenni, raidekre azért felszoktam akkor is nézni
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Imádok régebbi raidekre járni , nagyon szerettem a BCs instákat, jelenleg sokat járok nax/uldu 10-be sajnos nagyobb raidekre emberhiány maiatt nem
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Legfontosabb a barátnőm mindig illetve a tanulmányaim a játék másodlagos de azért nagy részét az időmnek a játék teszi ki, Gimis barátokkal Skypon szoktam beszélni ritkán találkozunk szétszóródtunk az országban
Remélem mindent helyesen irtam le ha esetleg valami kérdés még lenne szívesen válaszolok
ui.: nemtudok helyesen irni