Karakternév: Zaphyrä
Karakter kaszt: Shaman
Main talent: Cement
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Zaphyr%C3%A4
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Resto
Szakmák: Herbalism + Inscription
GearScore érték: 5987/5636
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): kb. fél éve, vannak hiányosságaim, de amit nem tudok, azt mindig megkérdezem, utánajárok. Nincs egy wow-kézikönyv és tax-tár a fejemben, de ha elmondják, hogy álljak ki a tűzből, kiállok belőle, és pár alkalom után már mondani sem kell.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): vett karakter, de hogy kitanuljam, húztam másikat, hogy kiismerjem fejlődés közben, ne csak legyen
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: régebbi contentek raidjein előfordultam már, de nincs benne sok tapasztalatom, ICC-t ütöttem 10-en is, 25-ön is LK-ig
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): hétköznap kb. este 6-tól hivatalosan 10-ig, helyzettől függően néha tovább, de néha bekavar az iskola
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: nem vágok fejből ilyeneket, én nem fogom érteni, ha vki elkezd magyarázni ilyen-olyan számítógépes dolgokról, de megnéztem, csak nektek: Letöltés gyorsasága: 42 810,07 kbit/s (5 351,26 kB/s), Feltöltés gyorsasága: 18 095,46 kbit/s (2 261,93 kB/s), nem tudom, ez jó-e, rossz-e, azt tudom, a nettel nem szokott gond lenni, a videokártya most új, viszont épp tesztelem, hogy hogy fut a játék külső vinyóról (eddig jól működik a dolog)
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Skyroan és Fülesmaci nevére hivatkozhatok

A csatlakozási szándék motivációja: társaság , raidek, szórakozás
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: most erre mit írjak? az elbűvölő társaságommal?

esetleg egy cementsámival

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Guardian of Darnassus - feloszlott, Death Eaters - ideiglenesen megszűnt, In vino veritas - feloszlott
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): kb egy éve wowozok, ez az egyetlen pc-s játék, ami le is köt
PvP vs. PvE (+vélemény)? Általában PvE-zek, egyszer-kétszer próbálkoztam PvP-vel is, de az annyira nem jött még be
Gear vs. Társaság (+vélemény)? egyértelmű: társaság! Számomra fontosabb a jó hangulat, mint a loot.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: hosszú távra tervezek, folyamatosan igyekszem fejlődni, javítani a játékom minőségén
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Meryda - MM hunter
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Tulajdonképpen az volt a mainem, meg a szívem csücske, mint első karakterem, gs-e 5791, nem értek hozzá kevésbé, mint a sámimhoz, sőt, de mivel nincs 8éves játéktapasztalatom, többnyire a különböző tanácsokból próbálom kihozni a tapasztalatomnak legkevésbé ellentmondásosat
------Személyes adatok-------
Életkor: 18
Neved(becenév v. keresztnév): Viki
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
Suli mellett amire marad időm, az a filmnézés és az olvasás, illetve az állatok még a szenvedélyeim, konkrétan a wowos macskánk, meg a kutyánk.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Nagyon szívesen megyek kis raidekre, classicozni, stb, csak a fun kedvéért
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: az utóbbi időben inkább az élet, nem hagy játszani