Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 11 years, 2 months ago #2507

• Zaphyrä
Karakternév: Zaphyrä
Karakter kaszt: Shaman
Main talent: Cement
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Zaphyr%C3%A4
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Resto
Szakmák: Herbalism + Inscription
GearScore érték: 5987/5636
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): kb. fél éve, vannak hiányosságaim, de amit nem tudok, azt mindig megkérdezem, utánajárok. Nincs egy wow-kézikönyv és tax-tár a fejemben, de ha elmondják, hogy álljak ki a tűzből, kiállok belőle, és pár alkalom után már mondani sem kell.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): vett karakter, de hogy kitanuljam, húztam másikat, hogy kiismerjem fejlődés közben, ne csak legyen
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: régebbi contentek raidjein előfordultam már, de nincs benne sok tapasztalatom, ICC-t ütöttem 10-en is, 25-ön is LK-ig
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): hétköznap kb. este 6-tól hivatalosan 10-ig, helyzettől függően néha tovább, de néha bekavar az iskola
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: nem vágok fejből ilyeneket, én nem fogom érteni, ha vki elkezd magyarázni ilyen-olyan számítógépes dolgokról, de megnéztem, csak nektek: Letöltés gyorsasága: 42 810,07 kbit/s (5 351,26 kB/s), Feltöltés gyorsasága: 18 095,46 kbit/s (2 261,93 kB/s), nem tudom, ez jó-e, rossz-e, azt tudom, a nettel nem szokott gond lenni, a videokártya most új, viszont épp tesztelem, hogy hogy fut a játék külső vinyóról (eddig jól működik a dolog)
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Skyroan és Fülesmaci nevére hivatkozhatok
A csatlakozási szándék motivációja: társaság , raidek, szórakozás
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: most erre mit írjak? az elbűvölő társaságommal? esetleg egy cementsámival
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Guardian of Darnassus - feloszlott, Death Eaters - ideiglenesen megszűnt, In vino veritas - feloszlott
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): kb egy éve wowozok, ez az egyetlen pc-s játék, ami le is köt
PvP vs. PvE (+vélemény)? Általában PvE-zek, egyszer-kétszer próbálkoztam PvP-vel is, de az annyira nem jött még be
Gear vs. Társaság (+vélemény)? egyértelmű: társaság! Számomra fontosabb a jó hangulat, mint a loot.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: hosszú távra tervezek, folyamatosan igyekszem fejlődni, javítani a játékom minőségén
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Meryda - MM hunter
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Tulajdonképpen az volt a mainem, meg a szívem csücske, mint első karakterem, gs-e 5791, nem értek hozzá kevésbé, mint a sámimhoz, sőt, de mivel nincs 8éves játéktapasztalatom, többnyire a különböző tanácsokból próbálom kihozni a tapasztalatomnak legkevésbé ellentmondásosat

------Személyes adatok-------

Életkor: 18
Neved(becenév v. keresztnév): Viki
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
Suli mellett amire marad időm, az a filmnézés és az olvasás, illetve az állatok még a szenvedélyeim, konkrétan a wowos macskánk, meg a kutyánk.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Nagyon szívesen megyek kis raidekre, classicozni, stb, csak a fun kedvéért
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: az utóbbi időben inkább az élet, nem hagy játszani
The topic has been locked.

Re: TGF 11 years, 2 months ago #2509

• Duur
  • Administrator
Hey,
Igazából jó, két kérdés merült fel bennem.
Az egyik, hogy hivatalosan 11-ig van raididő, és hogy te 10 óráig vagy ez nem feltétlen kedvező a többiek számára ha előbb elmennek az emberek. De ez a "néha tovább", úgy kifejthetnéd, hogy mi az ami biztos.

Illetve ha a huntered volt a main és annyira szeretted, miért nem az most?

Akár ide is írhatod a választ, vagy játékban keress fel minket.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
Last Edit: 11 years, 2 months ago by Duur.

Re: TGF 11 years, 2 months ago #2511

• Zaphyrä
Szia!
Nos, a néha tovább annyit tesz, hogy ha anyu elmegy lefeküdni 10 előtt, és nem tudja, hogy meddig gépezek, akkor maradhatok, ha nincs szerencsém, akkor mennem kell, de az utóbbi időben mázlista voltam, megígérni viszont nem szeretném.
A hunterrel pedig az az egyszerű helyzet, hogy ugyanannyit játszom vele, mint a sámival, ugyanannyira imádom mind a kettőt, ugyanannyira konyítok hozzá, és szívem szerint meg sem jelölnék main karaktert, de mivel muszáj, ezért a gearje miatt hívom annak a sámánt. A hunter még akkor volt az, mikor nem is sámiztam.

Re: TGF 11 years, 2 months ago #2512

• Duur
  • Administrator
Értem.

Hát mindig azzal játssz, amelyikkel a legszívesebben játszanál, ne feltétlen a gear miatt döntsd el, mert a másikkal is tudsz szerezni ugyan úgy.

Keress fel minket játékban.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds