Karakternév: Fülesmaci
Karakter kaszt:Druid
Main talent: Feral-Tank
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=F%C3%BClesmaci
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Balance (kiépítés alatt)
Szakmák: Friss encsa és Inscription.
GearScore érték:
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? LK Content elején kezdtem duduval 2. dudum.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Saját.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is ]: Classic raider és ToC-Icc és Normos Ruby taxok mennek. Bár classic frissítés lehet rám fér

de, classic guildes is voltam.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): 16-7től 25-ig

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Gamer laptop.. Netem 56ks modemmel...(25 fightot bírom)
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Generalon olvastam a Tgf-macrot.
A csatlakozási szándék motivációja: Társasági lény és raid mániákusként érdekelne a dolog főként társaságot és biztos helyet keresek.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Taxok mennek wasd és a viszonzott tisztelet.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Tauri <3 DeadTeam-In Vino Veritas-Unity [Mind feloszlott]]
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2 éve "wowzódom" napi elfoglaltság.
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvP Feral cicu + MM hunter Imádom.. de, a Pve Nélkülözésével nem lesz sose jó csapat
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: min. még 5 év.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): 6k MM hunter és egy friss fury-prot warim van csak.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Hunterhez elvileg értek kicsit dísz gear 5,8 kb. ha komolyban nézzük. Warri kezdő de, elég jól megy.
------Személyes adatok-------
Életkor:22
Neved(becenév v. keresztnév): Csaba
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? "Kocka" Crysis 3 és strat járékok.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Ha jó helyen van az ember kis játék idővel is előrébb juthat de, kenheti a hajára a nagy gamplayes emberke a karit ha nem ért hozzá vagy épp nem segít soha senkinek.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Funolás csak acsi szempont.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:Real Life ritka tulajdonságom... (muszáj dolgozni:)
----Remélem nem lett nagyon csúnya a formátum

Köszönöm a figyelmet : Fülesmaci -----