Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Többes tgf ! :)
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Többes tgf ! :)

Többes tgf ! :) 11 years, 2 months ago #2483

• Boi
Sziasztok!

A napokban visszatért a játékba két cimborám, és elhatároztuk, hogy aktív részesei akarunk lenni egy ütőképes, de nem progress guildnek. Miután láttam a TGF macrotokat, elhatároztam, hogy utána érdeklődöm, illetve haverokat is megkérdezem, mit szólnának hozzá (megörültek az ötletnek).
Mind a hárman értelmes, normális játékosok vagyunk, akik mindig 100%-os teljesítményre törekednek.
Jemetera gearjére még sajnos rászorul némi csiszolás, ahol tudok segítek neki, hogy ez minél előbb meglegyen.
Célunk, hogy mindhárman aktív, értékes szereplői lehessünk a guildnek.
A sablonok kicsit tömören vannak, így remélem elférnek egy topicban. (Bocsi érte, de együtt szeretnénk játszani, így ha egyet visszautasítotok akkor mindet.)
Reméljük elnyerjük a tetszéseteket, és sikerül bekerülnünk a guildbe.

Karakternév: Nightpapax
Karakter kaszt: druid
Main talent: resto
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Nightpapax
Offtalent (amennyiben rendelkezik ilyennel): feral tank
Szakmák: lw, insc
GearScore érték: 6013
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 3 éve
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): saját
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: naxx content óta minden instát ismerek
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Mivel dolgozok és a beosztásom 2nap meló 2 nap pihenőnap ezért ha pihenőnapom van akkor tudok lenni mindig.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: upc internet tökéletesen fut rajta minden nincs lagg.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:egy volt klántársamtól
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék olyan guildbe tartozni ahol jó a társaság és jól lehet gearelődni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Kapnátok egy elég jó healer karaktert.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Revolutionary majd összeolvad a Kószákkal és ezután az Enrage-el
Játéktapasztalata(hasonlójátékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): WoW függő vagyok.
PvP vs. PvE (+vélemény)?Pve Mindig pve, néha ha unatkoztam csak akkor pvpzek.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:elég sokáig ha lehet
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Zuuzda, Setya
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Zuuzda : 5.8k prot pala, Setya: 5.7k demo lock
------Személyes adatok-------
Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév): Máté
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
Focizok ha időm engedi; haverokkal kocsmába járás.

Karakternév: Jemetera
Karakter kaszt: draenei shaman
Main talent: restoration
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Jemetera
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): elemental
Szakmák: jc, mining
GearScore érték: 4901
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): Naxx óta játszom ezzel a karakterrel, bár volt kihagyás iskola miatt.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Saját magam húztam.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Naxx, OS, EoE, egy kis Toc, Boibeloth segítségével próbálok felzárkózni tanktikákban.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Kb. délután 5-től késő estig (11-12).
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10 Mb/sec, az fps nem túl acélos, de tervezek egy új gépet venni.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Boibelothtól.
A csatlakozási szándék motivációja: Raidelni, jó társaságban eltölteni az időt, egymást segítve fejlődni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: A játékélményért játszom, akkor is elmegyek egy-egy raidre, ha item nem kell, hogy tudjak segíteni a többieknek.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Elit CPU (lvl 70-en), Tauri Wotlk óta ahol a Revolutionary guildben voltam.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):Csakawow , kb 5 éve kezdtem wowozni, a vélemény a wowról meg nem mindegy, hogy magáról a wowról vagy a tauris wowról van-e szó… .
PvP vs. PvE (+vélemény)? Is-is.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság. Jó társaságban jó játszani, kikapcsolódni.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Amíg jó a társaság, illetve amíg meg nem unom.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Hurkatöltő (sh/holy pap)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? kb. 3800, saját termés.
Életkor: 24
Neved(becenév v. keresztnév): Dávid, Dave, Hurka
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Foci, póker.

Karakternév: Boibeloth
Karakter kaszt: night elf druid
Main talent: restoration
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Boibeloth
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): tank
Szakmák: jc, tailor
GearScore érték: 6451 gs
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) Kb. 5 éve ez a main karakterem, voltam druid CL is.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Saját kezem által teremtetett.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Össszes Wotlk-s raid mind 10 mind 25 főben és heroic módokban is (kivéve algalon mert arra nem volt még kedvem sem elmenni), Illetve néhány 70es még Elit CPU –ról.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Várhatóan délután 6-tól este 11-12 ig.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 2,5 Mb/sec, icc25 hcban ultra grafon 50 fps kb.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Láttam a TGF macrot, és beszéltem pár szót a hírdetővel, ő mondta, hogy mindenképpen írjak ide.
A csatlakozási szándék motivációja: Jó társaság részese lenni, egymást segítve, minél jobbá fejlődni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Aktív, ügyes játékosnak tartom magam, szívesen segítek másoknak.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Elit CPU, Tauri (itt voltam már pár guildben pl. Pandemonium, Kószák, Enrage…, haverokkal vezetett saját klánok (Revolutionary…).
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Játszottam már pár mmo-val az évek során, felsorolni nem biztos, hogy tudnám már őket . Kb 6 éve wowozom. Eddig ez volt az a játék ami leginkább megfogott, valószínűleg a társaságok miatt.
PvP vs. PvE (+vélemény)? PVE, nagy ritkán pvp (a pve is bugos, de apvp méginkább ).
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság (ha a gear lenne fontos akkor gdkpznék, és nem próbálnék tgfelni, jó társaságban sokkal jobb játszani, minthogy az ember esetleg egyedül van és elmegy mindig más random gdkpval).
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Amíg meg nem unom.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Boiholy (holy pala), Shalokmakor (support tank dk), Carriedufour (cement sámi)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Minden karakteremet én húztam fel, én geareltem. Gs 5700-6000 ig kb. Holya pala volt az első karakterem, de mindegyikkel szeretek játszani. Illetve azzal amivel segíthetem az aktuális guildem, raidet.
Életkor: 27
Neved(becenév v. keresztnév): Norbi, Boi, Beni
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Sokszor foglalkozom a kutyámmal, emellett szeretek kirándulni; ivászat .
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Nem szeretem őket, sok mindenről lemaradhatnak, illetve addig amíg ők ki lettek gearelve a többiek segítségével, addig lehet, hogy a többinek is kellene segítség ugyanebben.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Néha jó visszamenni régi-régi instákba és kicsit funolni…
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Mindig a RL a fontosabb, nehéz a számlákat fizetni ingame golddal…
The topic has been locked.

Re: Többes tgf ! :) 11 years, 2 months ago #2484

• Classandra
  • Senior Boarder
Sziasztok! Örömmel vesszük jelentkezésetek! A játékban keressetek fel minket Üdv: Classa
"Being good just won't be good enough
I'll be the best or nothing at all"

Classandra

Raid Leader
The topic has been locked.

Re: Többes tgf ! :) 11 years, 2 months ago #2485

• Duur
  • Administrator
Nos, ok.

Keressetek fel minket ingame.
Tisztelettel,
Duur