arakternév: Nanchy
Karakter kaszt: paladin
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): prot,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Nanchy
Szakmák: jc/mining (450/450)
GearScore érték: 5.9k+
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: BC eleje óta tolom kisebb nagyobb megszakításokkal
Várható aktivitás: kis péntek,péntek szombat nem garantált hétköznap a következő félévi órarendtől függ de 19:00 után ráérek
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 50mb/s net fix nem szokott cseszekedni, dual core amd 5600+ geforce gtx 460 asus vas, géppel nem szokott gondom lenni
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban mondták és weblapon olvastam róla.
A csatlakozási szándék motivációja: hétköztnapi raidek és ütött insták
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: karakterekhez értő, aktív player lennék ha esetleg raidre kell: 5.5k fire mage, 5.6k holy pap(5.5k sh), 5.2k rugó, <5k resto shámi,5.6k huntim van az accon és szívesen segítek be velük.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): vino veritas szétesett vezetési gyengeség miatt
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Taurin Bp srv n BC bekerülése óta
Gear vs. Társaság (+vélemény)? fontos a társaság, de ha nincs a raiden eredmény vagy szenvedős nem ér sokat szerintem
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: tőletek függ

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Mescalyns- fire mage 5.5k
Hotblack-hunter 5.6k MM
Goredrop-shaman >5k még resto/cement
Eaventh-priest 5.5k holy|5.3k sh
Crane-rouge 5.3k assa
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg felhúzott
----Személyes------
Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév):
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
darkspy , goa bulik, streetball,bicikli...
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
nem zavar
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
1 karival acsiok azzal érdekel
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
A hétvégi napok szentek, legtöbbször real life töltöm azokat az estéket
Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra