Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Prot Paladin
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Prot Paladin

Prot Paladin 11 years, 2 months ago #2462

• Botanikus
Karakternév: Botanikus

Karakter kaszt: Paladin

Main talent, armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Botanikus&gn=

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Holy

Szakmák: Bs,Encsa(450/450)

GearScore érték: 6354

A karakter eredete saját magam által húzott és gearelt karakter

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full Pre-BC, BC, és Wotlk ami a Taurin van, összes bosst öltem már, simába és hardba is, achik is megvannak + Cata

Várható aktivitás: Minden nap, főleg esténként vagyok 5+ és akármeddig, akár éjjelig is, kivéve hétvégenként nem tudok lenni

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Nem nagyon értek hozz, de nincs laggom sehol sem, a netem sem szokott szórakozni, fix30 fps minimum mindenhol

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban mondták és weblapon olvastam róla.

A csatlakozási szándék motivációja: végre szeretnék egy normális és értelmes guildhez csatlakozni

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy értelmes pala tankotok akit nem kell figyelmeztetni, taxot mesélni neki és tanítani

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Csak AT-n vagyok itt ott de a Taurin jobb szeretek játszani, mivel szeretem a magyar közösséget

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Aion, LoL,LC . 4 éve wowozok Taurin

PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen PvE, viszont a PvP-tis szeretem

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Szeretem a jó társaságot, elsősorban ez érdekel, bár a geart sem hanyagolnám, elvégre egy progress guildről beszélünk

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hú hát nem tudom. Még egy ideig biztos fogok játszani, azért játszom hogy szórakozzak, kikapcsolódjak.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Sworley – nelf druida

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg felhúzott, 6k+ resto main gearrel és 5.8k Balance gearrel, teljes mértékben értek mind2 talenthez

----Személyes------

Életkor: 19

Neved(becenév v. keresztnév): Matyi

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
futballozok rendszeresen, és futni járok

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Semmi problémám velük, megértem ha valaki dolgozik, és azért nincs annyi ideje játszani, elvégre ez egy játék, ami kikapcsolódást nyújt. Viszont senki se várja el minimális játékidővel, hogy előbbre kerüljön bármilyen oknál fogva:)

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

Imádok funolni, eljárni BWL-be, AQ-ba és az egyéb régebbi, 60-70es raidekbe. Minden nap RHC-zok, szerintem lényegtelen, hogy melyik insta milyen, a lényeg a játékélmény, és hogy élvezzük azt, amit csinálunk.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

...nehéz de mivel jelenleg sok a szabadidőm így sokat játszok. Persze fontosak a való életbeli emberek is, főleg a barátok, de velük amúgy is kb 2-3 hetente találkozok csak, mert sosem vagyunk egyszerre elérhetőek és szét vagyunk szóródva az országban.
The topic has been locked.

Re: Prot Paladin 11 years, 2 months ago #2463

• Duur
  • Administrator
Mit takar az hogy AT?

Illetve: "elvégre egy progress guildről beszélünk". -> Hát nem tudom honnan értesültél, de mi nem vagyunk progress guild Mielőtt félreértés lenne belőle.

Amúgy meg jó, keress fel minket játékban.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.

Re: Prot Paladin 11 years, 2 months ago #2464

• Botanikus
Elnézést kérek, ha nem úgy volt írva, lehet hogy más guildet olvastam a hírdetésben, és azért gondoltam, hogy progress guild

AT pedig Arena-Tournament-et takar. Ez egy csak PvP szerver ahol Taurin kívül játszottam.

Köszönöm, a mai nap folyamán felkeresem az egyik GM-eteket

Re: Prot Paladin 11 years, 2 months ago #2465

• Duur
  • Administrator
Ha munka után hazaértem és fenn leszel akkor engem megtalálsz, egyébként másokat.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds