Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 11 years, 3 months ago #2439

• Senuxx
Karakternév: Senuxx
Karakter kaszt: Death Knight
Main talent: Unholy
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Senuxx
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Blood Tank
Szakmák: Engineering, másik még folyamatban
GearScore érték: 5970+... Taurin egyenlő a skillel?
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): 3 évig dk volt a mainem
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Egy kosárban volt az ajtóm előtt, szegény volt és árva aztán befogadtam Amúgy én húztam, akárcsak a többi karakterem.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Classic valahogy kimaradt, BC content egy része még megvan Régen volt. Wotlk contentben naxx taxxok kívülről, main karin (mivel ez nemaz, de maint mostanában nem használom) undying (valamikor hajnali 3kor részeg állapotban is sikerült kitankolni), ulduar bossait gyerekkorom óta ismerem, már az oviban is Algalon volt a jelem és leis tudtam rajzolni. (Másik karin glory virít.) ToC.. Hmm.. Azthiszem egy Immortality mindent elárul. Icc... Bane és Light of Dawn szerintem elég, ha álmomban is ezekről a bossokról rémálmodok. Rs hc kill szintén akad valamelyik alton Úgytűnik ez a content kilőve.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Általában 6 után érek rá, akkor érek haza hétköznap. Hétvége változó.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 30 megabites net, gép meg atomerőmű. xD Fix 50 fps.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Dalában yellből xD
A csatlakozási szándék motivációja: Nincs guildem, magányos vagyok és nem szeretek egyedül afkolni Dalaranban. :$
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: TGF alapján majd ti eldöntitek.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Szerver az volt pár, az utóbbi években Tauri, horda. Guild is volt pár, nagyrészük feloszlott, ahol több időt töltöttem. Ahol kevesebb ideig voltam, ott nemvolt normális teljesítmény.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 7 éve wowozok.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Egy héten van idő bőven mindkettőre.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Még egy ideig biztos.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Hordás karaktereknek nem sok haszna van allis guildben, de akad pár.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Én húztam fel őket és én geareltem. Használhatósághoz hozzáfűzném előző válaszom.
The topic has been locked.

Re: TGF 11 years, 3 months ago #2440

• Senuxx
Ja még személyes adatok.

Pisti vagyok, 19 éves, Debrecenbe járok suliba OKJ-ra, szeretem a sört. (Remélem ez utóbbi pluszpont)

Re: TGF 11 years, 3 months ago #2441

• Classandra
  • Senior Boarder
Köszi a jelentkezést, keress fel!
"Being good just won't be good enough
I'll be the best or nothing at all"

Classandra

Raid Leader
  • Page:
  • 1