Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

tagfelvétel
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: tagfelvétel

tagfelvétel 11 years, 3 months ago #2437

• Hadrancs
Karakternév: Hadrancs

Karakter kaszt: Paladin

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Retribution, wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Hadrancs

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Holy

Szakmák: BS + JC (450/450)

GearScore érték: 6147

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): egy ismerősömtől kaptam elhanyagolható áron.

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full WOTLK content ismerete, kivéve RS10HC/25HC valamint LK-t HC-ban még nem öltem de a taktikát tudom.

Várható aktivitás: Szinte minden nap, próbálok minél többet lenni főleg esténként 18:00-tól akár hajnali 04:00-ig is.

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 5mb/sec; AMD Quad-Core Processor A10-4600M with Turbo CORE Technology up to 3,20 GHz, AMD Radeon HD 7660G + 7670M with 2 GB Dedicated VRAM, 8 GB DDR3 RAM. Ritkán fordul elő net szakadás. FPS laggom max. városokban van.

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: IGN chaten hirdették.

A csatlakozási szándék motivációja: kell egy guild ami legalább az alapokat tudja és üti a bossok nagy részét, öszintén szólva a weboldal alapján eddig tetszik a guild.

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy értelmes reti pala aki nem 12 éves és nagyon ritkán hibázik, tudja a taxokat, képes hozzászólni a guild életéhez, és alkalom adtán tudja használni az off gearjét is ha szükség van rá.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Körülelül 5 éve vagyok a Legends Never Die tagja itt Taurin. Nem fogok hazudni, jelenleg is van a guildben karakterem, neve Heeyjason, de közeltsem ilyen gearelt mint ez. Más említésre méltó guildben nem voltam.

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): kb. 2009 szeptembere óta játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal. Hasonló játokat nem igen tudom mondani amivel játszottam. Véleményem a wowról: ezis csak egy játék, nem kell vérre menni, de megpróbálom a legjobbat nyújtani.

PvP vs. PvE (+vélemény)? Szeretek PvP-zni, arénázni, de nem retri palával, és nem úgy hogy a raidek rovására menjen, és ha lehet akkor ezt a többi társamtól is elvárnám. Bg-zni és arénázni lehet akkor akármikor amikor nincs raid.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? A társaság nagyon fontos, ne legyenek összetűzések, veszekedések. Ebből következik hogy ha nincsenek veszekedések akkor jobb lesz a morál így valószínűleg gördülékenyebben mennek majd a bossfightok, tehát gearelődünk.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Még Catában biztos szeretnék játszani, nem a raidek tetszenek hanem valami más, de ugyanúgy szeretnék raidelni. Nem tetszik az hogy leegyszerüsítették a talenteket meg általánosságban mindent.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Heeyjason - human holy paladin

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Én húztam, régebben is volt már paladinom (6000gs holy) persze ez is használható és teljes mértékben értek hozzá.

----Személyes------

Életkor: 20

Neved(becenév v. keresztnév): becenév: Omen, keresztnév: Péter

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Jelenleg nincs rendszeres elfoglaltságom, de remélem hogy a jövőben lesz oylan ami mellett tudok wowozni is.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Nincs semmi probléma azokkal akik ritkán játszanak biztos megvan a saját problémájuk. Felőlem jöhetnek raidre ha olyan szinten vannak mint akik rendszeresen raidelnek.

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

High és high-end gearben lényegtelenek az 5 fős insták, max. pénz, repu, prof. alapanyag céljából fontosak. Ugyanez vonatkozik a BC-s classoc-os instákra.

RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:

Nem fogok wowozni, ha kocsmába hívnak, mivel ígyis elég keveset találkozom az ismerőseimmel.

Elolvastam a szabályzatot és minden érthető számomra. Remélem mindent jól írtam. Az esetleges helyesírási hibákért bocsánatot kérek.
The topic has been locked.

Re: tagfelvétel 11 years, 3 months ago #2438

• Classandra
  • Senior Boarder
Köszi a jelentkezést, a játékban keress fel minket!
"Being good just won't be good enough
I'll be the best or nothing at all"

Classandra

Raid Leader
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.16 seconds