Karakternév: Hadrancs
Karakter kaszt: Paladin
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Retribution,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Hadrancs
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Holy
Szakmák: BS + JC (450/450)
GearScore érték: 6147
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): egy ismerősömtől kaptam elhanyagolható áron.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full WOTLK content ismerete, kivéve RS10HC/25HC valamint LK-t HC-ban még nem öltem de a taktikát tudom.
Várható aktivitás: Szinte minden nap, próbálok minél többet lenni főleg esténként 18:00-tól akár hajnali 04:00-ig is.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 5mb/sec; AMD Quad-Core Processor A10-4600M with Turbo CORE Technology up to 3,20 GHz, AMD Radeon HD 7660G + 7670M with 2 GB Dedicated VRAM, 8 GB DDR3 RAM. Ritkán fordul elő net szakadás. FPS laggom max. városokban van.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: IGN chaten hirdették.
A csatlakozási szándék motivációja: kell egy guild ami legalább az alapokat tudja és üti a bossok nagy részét, öszintén szólva a weboldal alapján eddig tetszik a guild.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy értelmes reti pala aki nem 12 éves és nagyon ritkán hibázik, tudja a taxokat, képes hozzászólni a guild életéhez, és alkalom adtán tudja használni az off gearjét is ha szükség van rá.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Körülelül 5 éve vagyok a Legends Never Die tagja itt Taurin. Nem fogok hazudni, jelenleg is van a guildben karakterem, neve Heeyjason, de közeltsem ilyen gearelt mint ez. Más említésre méltó guildben nem voltam.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): kb. 2009 szeptembere óta játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal. Hasonló játokat nem igen tudom mondani amivel játszottam. Véleményem a wowról: ezis csak egy játék, nem kell vérre menni, de megpróbálom a legjobbat nyújtani.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Szeretek PvP-zni, arénázni, de nem retri palával, és nem úgy hogy a raidek rovására menjen, és ha lehet akkor ezt a többi társamtól is elvárnám. Bg-zni és arénázni lehet akkor akármikor amikor nincs raid.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? A társaság nagyon fontos, ne legyenek összetűzések, veszekedések. Ebből következik hogy ha nincsenek veszekedések akkor jobb lesz a morál így valószínűleg gördülékenyebben mennek majd a bossfightok, tehát gearelődünk.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Még Catában biztos szeretnék játszani, nem a raidek tetszenek hanem valami más, de ugyanúgy szeretnék raidelni. Nem tetszik az hogy leegyszerüsítették a talenteket meg általánosságban mindent.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Heeyjason - human holy paladin
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Én húztam, régebben is volt már paladinom (6000gs holy) persze ez is használható és teljes mértékben értek hozzá.
----Személyes------
Életkor: 20
Neved(becenév v. keresztnév): becenév: Omen, keresztnév: Péter
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Jelenleg nincs rendszeres elfoglaltságom, de remélem hogy a jövőben lesz oylan ami mellett tudok wowozni is.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Nincs semmi probléma azokkal akik ritkán játszanak biztos megvan a saját problémájuk. Felőlem jöhetnek raidre ha olyan szinten vannak mint akik rendszeresen raidelnek.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
High és high-end gearben lényegtelenek az 5 fős insták, max. pénz, repu, prof. alapanyag céljából fontosak. Ugyanez vonatkozik a BC-s classoc-os instákra.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Nem fogok wowozni, ha kocsmába hívnak, mivel ígyis elég keveset találkozom az ismerőseimmel.
Elolvastam a szabályzatot és minden érthető számomra. Remélem mindent jól írtam. Az esetleges helyesírási hibákért bocsánatot kérek.