Karakternév: Psychedelic
Karakter kaszt: Rogue
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Combat,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Ps%C3%BDchedelic
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Subtlety
Szakmák: Jewelcrafting & Engineering (450/450)
GearScore érték: ~6400
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Én húztam.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full tbc, wotlk, cata(retailen) pve tapasztalat.
Várható aktivitás: Minden nap.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 25mb/sec; Intel Core i7 2670QM 2Ghz, 8Gb DDR3, Nvidia GeForce GT 525M 1GB.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Játékban trade channelen hírdettek tgfet.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék normális guildbe tartozni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Széleskörű PvE tapasztalatokkal rendelkezek, x éve rogue a mainem.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Retailen Bloodscalpon Deus ex, a többi említésre se méltó. Oszlott a klán, de még tag vagyok.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Retail wotlk kezdete óta játszok. Hasonló játékokkal nem toltam, wow a favorit.
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvP párti vagyok, de nem vetem meg néha a PvE-t se. A raidek erejéig mindenképp megjelenek.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Az arany középút. Gear nélkül ugye nem mennek le a bossok, viszont rossz társasággal kinek van kedve játszani. Véleményem szerint mindkettő fontos.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hú hát nem tudom. Még egy ideig biztos fogok játszani, azért játszom hogy szórakozzak, kikapcsolódjak.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: -
----Személyes------
Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév): Tivadar
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Sportok elég közel állnak hozzám. Napi szinten bringázok, kondizok. Kéthetente teremfoci haverokkal.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
MMORPG casual?

Mindenki annyit játszik amennyit szeretne, vagy amennyi ideje van rá. Nem fogok ezért senkit le noobozni.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Amég van achi eljárok máshova is utána már nem szívesen.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
RL of course

Jelenleg álláskereső vagyok, így elég sok szabadidőm van játszani sajnos, de így szeretünk téged Magyarország.