Karakternév: Blormixx
Karakter kaszt: Hunter
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Blormixx
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):Nincs
Szakmák: Engineering,Jewelcraftig (mind a 2 full)
GearScore érték: 6342
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Én huztam lvl 1-röl
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Wotlk egyedül LK hc-n nem tudtam még leütni. Ulduar és Wotlk taxok mennek.
Várható aktivitás: Hétközbe mindig szoktam lenne fél 6-tól 6-tól egészen hajnal 2,3-ig.
Hétvégenet általában késő este olyan 10,11 órakor szoktam fennlenni.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 100 mb/sec net.
4 GB DDR3 ram, I3 –as proci. Sehol semmi szaggatás Raideken átlag 60-70 fps
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Már régebb óta hallottam rólatok és a Weboldalon kerestem utánatok.
A csatlakozási szándék motivációja: Sokat halottam felöletek csupa jókat.
Jó hangulat, segítőkészség, normális emberek és persze jó és sikeres raidek.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:
Amit mondanak azt megcsinálom raideken mindig ott vagyok ha kell valakinek valami rám midig lehet számítani segítek ha tudok a társaimnak
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Amikor elkezdtem az egész wow ot akkori ismerőseimmel r-world ön játszottunk,sokan átjöttek taurira és ezért én is ide jöttem.
legelső tauris guildem a Extermination volt annak a feloszlás vetett véget majd a Rezonancyba játszottam. Ennek is hasonló vége lett. Utána lépem be a jelenlegi guildbe a Dark nemesisbe ahol a Guild vezetés kissé kiszorítja az új tagokat nem visznek el raidre és még vissza köszöni se hajlandóak. Nagyon sok belviszály van és én nem vagyok erre tovább kíváncsi.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Aion, EVE Online. 8 éve játszom már a wowwal, 2005 óta. Számomra egy nagyon jó, tanulságos játék, ami teljesen élvezhető. Minőségi kikapcsolódást nyújt számomra.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Csak is pve. Nagyon ritka pvp
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Én véleményem a társaság. A jó hangulat mindennél fontosabb.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:Nagyon szeretek wowozni biztos vagyok benne hogy még jó sokáig játszok majd vagy addig amig megtehetem.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Dacoo Night elf Druid
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?:
Szintén jó magam húztam a karaktert 5738 gs-s Balance Dudu. Természetesen értek hozzá nagyon szeretek vele raidelni.
----Személyes------
Életkor: 18
Neved(becenév v. keresztnév): Gyuri
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
12 éve versenyszerűen focizok, mellette tanulok, és barátnőmmel vagyok
A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
A wow-ot én mint játék fogom fel persze ha játszok akkor arra összpontosítok.
Ez teljesen természetes hiszen anélkül hogy ne dolgozzon az ember nem igazán hallottam olyanról aki vígan meglenne.
Nem alkotok senkiről véleményt hisz ez az élet rendje.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Nagyon szeretek a lvl60-70 instákba járni rendszeresen megteszem ezt ha kell randommal ha meg ismerőseimet össze tudom szedni akkor velük.
Ulduar kifejezetten az egyik kedvencem igaz az már wotlk contentbe vált járhatóvá
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Barátnő és Barátokra mindig szoktam fordítok időt. Meg persze a tanulmányaimra is odafigyelek. Férre ne értsétek ezt nem azt jelenti hogy nem szoktam játszani pont ezért csak délutánonként.
meg van a egyensúly köztük.