Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Restoration Shaman
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Restoration Shaman

Restoration Shaman 11 years, 3 months ago #2431

• Agamemnom
Karakternév: Agamemnom

Karakter kaszt: Shaman

Main talent: Restoration

Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Agamemnom

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Lomizott elem gear van de nem az igazi

Szakmák: Engineering / Enchanting

GearScore érték: 6212

Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) Még nagyon régen BC-be kezdtem a játékot egy resto sámival Origi-Ragnaros szerveren. Taurira Wotlk elején jöttem itt az első karim szintén sámi volt csak (én barom) eladtam. Aztán Uldu content közepe felé felhúztam egy másik sámánt de azt toc kontent elején ellopták tőlem.... Icc kontent legelején vettem ezt a karaktert de csak azért mert nem volt idegzetem megint felhúzni egy sámit és a nulláról kezdeni. Tehát körülbelül egy 2-3 éve Resto sámizok

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb):Vettem mint az imént írtam

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: BC-be összes insta Full Clear.
Wotlk: Full Clear

Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Délutántól este 10 maximum 11-ig

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 25-ös raiden általában 20+ FPS és 90 alatti ms, néha van ingadozás de nem gyakori

Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Hírdetésből és egy ismerősöm ajánlotta hogy jó guild

A csatlakozási szándék motivációja: Értelmes társaság találása taurin, mert ha ez meg van akkor minden meg van számomra

A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Ez egy eléggé érdekes kérdés. Ha nem egoista módon akarok beszélni akkor azt mondom hogy értek minden karakteremhez a resto sámánhoz a legfőbbként.

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Origi- Ragnaros: Order of Watchers
Tarui- Tauri: Rengeteg klánba jártam a jelentősebbeket írom csak le.

The Unforgiven: Felessel nem értettünk egyet
Eternity: Nem kapta meg a vezetőség az üzenetem hogy nem leszek gép elromlás miatt és kikerültem inaktivitás miatt

Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): LoL-oztam nem rég körülbelül 2009-óta játszok összeségében

PvP vs. PvE (+vélemény)? Mind a kettőt szeretem bár a PvP eléggé.... szóval inkább PvE. De egyiket sem vetem meg.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? A gear egyáltalán nem számít semmit! A lényeges pont egy klánba számomra az a társaság mert ha ellehet beszélgetni, és van gerinc az emberekben akkor az csak jó lehet.

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Most biztos pont a Cata bekerülése utána már nem merem biztosra mondani.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Altkarakterek közül csak raidképesek:
Zemm (Mage Arc/Fire 6,2k)
Harkers (Pala Prot 5,8k, Némi Holy gear, Reti 5,7k [nem túl jó])

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? A fent leírt karakterek mindegyikéhez értek és tudom mit kell használni, mit mikor kell elnyomni, mit hogy kell túlélni. A mage-et fire talenten nem teljesen értem de a gearje fire-höz alkalmasabb mint arcane-hez így átálltam firebe. A Prot pala az egyik kedvencem szeretem használni és amit eddig kelett azt meg tudtam csinálni.

------Személyes adatok-------

Életkor:17

Neved(becenév v. keresztnév): Totyesz

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
Hobbi: Motorozás
Sport: Tenisz, Amerikai Foci
The topic has been locked.

Re: Restoration Shaman 11 years, 3 months ago #2434

• Classandra
  • Senior Boarder
Köszönjük a jelentkezést, a játékban keress fel minket!
"Being good just won't be good enough
I'll be the best or nothing at all"

Classandra

Raid Leader
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.16 seconds