-
Faraa
-
|
Karakternév: Faraa
Karakter kaszt: Warrior
Main talent: Furry
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Arms
Szakmák: Jewelcrafting, Blacksmithing
GearScore érték: 5984
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) 3 éve játszom vele kisebb kihagyásokkal, első és egyetlen karakterem. Értek hozzá, sokat próbálgattam hogy a legjobb a dps, így megismertem minden tulajdonságát.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Saját kezűleg alkotott és fejlesztett.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Az összes raid taktikáját ismerem és be is tudom tartani normál nehézségen is, és hc-n is.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Átlagosan sokat vagyok fent, hétköznap 6-7től éjfélig, hétvégén meg ha itthon vagyok.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10 megabit/sec-es az internetem, elég stabil, nem szoktam laggolni 25 ös raideken sem.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Dazarlin a klánban van, aki a barátom, és ő javasolta hogy felvételizzek, mert egy nagyon összetartó és segítőkész csapat vagytok.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék tagja lenni végre egy értelmes csapatnak akiket nem csak a gear érdekel hanem az emberi kapcsolatok is a játékosokkal.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Jó dps-nek tartom magam, sokszor vagyok a top8-ban,de team függő. Ezen kívül segítek ahol tudok mindenkinek, bátran fordulhat hozzám bárki.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): The Everstorm-ban voltam officer, és távozásom oka, a sok inaktív játékos. Már egy 10es raid sem jött össze szinte soha.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Hasonló játékok amikkel játszottam, az a Silkroad, és a Metin2. 3 éve wowozom és a véleményem róla, hogy egy élvezetes sokszínű játék egy csodálatos fantasy világgal körítve,és emiatt nagyon szeretem.
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvE mert fontos hozzá a csapat együttműködése, összetartása, de a PvP-hez is pozitívan állok, gyűjtöm is a geart.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Egyértelműen a társaság mert raidelni akkor a jó, ha a társaság is jó. Hogy illusztráljam, számomra egy ICC 25 is lehet borzalmas hiába megy le, ha a társaság bunkó, de egy uldu 10 is lehet még nagyon élvezetes, ha a csapat is olyan.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: A célom a saját magam szórakoztatása és kikapcsolása a játékkal, és még sokáig tervezek vele játszani, mert még 3 év után is élvezem. Ilyen egy jó játék.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): -
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? -
------Személyes adatok-------
Életkor: 19 éves vagyok.
Neved(becenév v. keresztnév): Faragó Ádámnak hívnak, és Fara a becenevem, így szólíthat mindenki.
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Rendszeresen edzek (street workout), és verseket írok.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Megértem őket, a játékon kívül is van élet amivel foglalkozni kell.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Napi szinten járok rhc-zni illetve a kisebb instákból gyűjtöm az Achievementeket ha unatkozom. Bc instance-okat imádom.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Próbáltam már real lifeot de rossz volt a loot, és kicsi a pot.
|