- Hiba
-
- Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: Dazarlin
Dazarlin 11 years, 3 months ago #2414
|
Karakternév: Dazarlin
Karakter kaszt: Warlock Main talent: Destruction Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Affliction Szakmák: Enchanting és Tailoring GearScore érték: 4783 Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) Első, és legrégebb óta meglevő karakterem a Warlock, azt gondolom eléggé sikerült kitapasztalni hogy működik, meg hogy lehet vele jó dps-t csinálni. A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): Saját kezűleg alkotott és fejlesztett karakter. Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: Rendelkezem elég jó raid tapasztalattal, nagyon sokat raideltem régen, tudom hogy működik, ismerem a dkp rendszert. Naxxramas idején kezdtem a wowozást, tehát az volt az első raid amit ütöttem, utána jött Ulduar, azt már csak félig tudtam ütni ugyanis ekkor jött egy nagy szünet. ( kb. 1 év ) Jó pár hónapja visszajöttem játszani és nagy szerencsémre felvételt nyertem hozzátok, így veletek ütöttem Icc 10 et teljesen. Nem sokkal később azonban megint abbakényszerültem hagyni a játékot, Internet és gép nemléte miatt. Ezeken kívül ütöttem már VOA-t , meg TOC-ot is. Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Nos, jelenleg Budapesten tanulok Mozgókép és animáció szakon, illetve gyakornokként dolgozom a GameStarnál, szóval van bőven elfoglaltságom, de estefelé 6-7 től, elérhető szoktam lenni. Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Az internetem jelenlegi albérletemben 60megabit/sec-os, illetve otthon 10megabit/sec-os. A számítógépem 2 hónapja vásároltam, egy elég jó laptop. I7es processzor, AMD Radeon hd8750es kártya, illetve 8 giga ram van benne. Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Nos először az interneten találtam rá és egyből megtetszett, ezért is jelentkeztem anno. A csatlakozási szándék motivációja: Ahogy említettem, már egyszer voltam köztetek, és raideltünk is. Nekem megmondom őszintén elmondhatatlanul szimpatikus volt az egész társaság, a hangulat, és egyenesen rosszul éreztem magam mikor vége lett az icc-nek és mindenki ment aludni, mert én még raideltem volna tovább. Tehát végső soron az motivált hogy újra szeretnék tagja lenni ennek a társaságnak, és most már végre minden adott hogy újra játsszak rendesen. A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: A felsorolt elvárások közül csak a Gearscore értékem az, ami nem felel meg, ám helyette azt gondolom értelmes, csapatorientált játékos vagyok, és állok rendelkezésetekre ha szükség van rám akár játékon belül, vagy játékon kívül is. Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): A régi tgf-ben említettem, hogy tagja voltam a Sanctuary-nek, akikkel nagyon élveztem együtt játszani, csak sajnos feloszlott, viszont az a raid amit veletek mentem, azt hiszem nyugodt szívvel állíthatom, volt olyan jó ( ha nem jobb ) mint a Sanctuaryvel akár hangulatilag, akár teljesítményileg. Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Volt egy időszak míg 2 évig egyfolytában wowoztam, aztán ilyen másfél évig nem. Most újra játszom, mert végre időm is engedi. Én tévesnek tartom azt az elképzelést hogy a wowosok hú de kockák, nincs életük stb. Miért? Miért ne lenne életünk. Régen a könyvek voltak olyanok hogy ha az ember kezébe került egy jó regény nem bírta letenni. Ma a technika fejlődésével a számítógépes játékok ilyenek. Egy fiktív univerzumot hoz létre mely részletes kidolgozásával, hangulatával, és játékmenetével egyszerűen beszippant, és pont ilyen a World of Warcraft is. Egy remek játék ami köré az évek során akkora univerzum fonódott ami a Starwars-t megszégyeníti, és ez az a hangulat meg fantasztikus világ amibe egyszerűen élvezet belépni. Persze nem azt mondom hogy nincsenek olyan fanatikus kockák akik egész nap játszanak és valóban a családi életük megy rá erre, de korántsem igaz ez mindenkire, sőt a nagytöbbségre szerintem nem igaz. Hasonló játékokkal játszottam már, pl. Starwars the old republic, Tera, Silkroad, de a wow jött be legjobban. Alapvetően csak a sportjátékokra nem vagyok vevő, a többihez pozitívan állok. PvP vs. PvE (+vélemény)? A PvE számomra az ideális a csapatjáték és a bossfightok izgalma miatt, de persze PvP-zni is elmegyek ha a klán úgy kívánja . Gear vs. Társaság (+vélemény)? Egyértelműen a társaság a lényeg a Gear, szerintem nem számít annyira, végtére is azért játszunk mert szórakoztat, és már maga a wow is élvezetes, de ha ezt egy remek tárasággal játsszuk, egyszerűen abbahagyhatatlan. WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Nincs különösebb célom a játékban, egyszerűen csak kikapcsol és elfeledteti velem a problémákat. A pályafutásom most hosszabb lesz mint legutóbb, mert végre minden a rendelkezésemre áll a játékhoz. Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? ------Személyes adatok------- Életkor: Februárban töltöm a 19-et. Neved(becenév v. keresztnév): A nevem Dorogi Balázs. Lehet szólítani Balázsnak, vagy esetleg Dazarlin, Daza, ha lenne más Balázs is. WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? A hobbim a videó szerkesztés, képszerkesztés, rajzolás stb, ezeket is tanulom most már, és concept art-ra szeretnék majd "szakosodni" mert ez érdekel a legjobban, csak sajnos nem nagyon van Magyarországon ilyen oktatás. ------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:----- Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Ezzel kapcsolatban a véleményem ugyanaz mint régen, mindenki saját maga mérlegelje hogy mennyi időt tud erre a játékra szánni, és aszerint cselekedjen. Semmi baj nincs azzal ha valaki Casual, ott a család, a munka és csak aztán jöhet a kikapcsolódás. ![]() Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Én teljes mértékben támogatom, ha mennénk 5 fős hc-kra én mindenképp benne szeretnék lenni. ( Emblemek, lootok, achievementek, ha nincs raid számomra ezek is jó elfoglaltságok, nem beszélve arról, ha ts-en is vagyunk és beszélgetünk közbe) RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: A való élet persze fontosabb mint a játékbeli, de a játék mint mondtam kikapcsolódás számomra, ami a való élet része.. ![]() |
The topic has been locked.
|
Re: Dazarlin 11 years, 3 months ago #2415
|
Keress fel minket játékban.
|
Tisztelettel,
Duur Guild Master Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
|
|
Time to create page: 0.16 seconds