Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

WARRIOR
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: WARRIOR

WARRIOR 11 years, 4 months ago #2382

• Rbtwosixdett
Karakternév: Rbtwosixdett
Karakter kaszt: Warrior
Main talent: Prot
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Rbtwosixdett
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Fury/Arms mikor mihez van kedvem..
Szakmák: jelenleg JC/Mining, de Mining helyett szeretnék Encsit
GearScore érték: prot 6034 / fury 5900 ( 5/5 t10 m2 )
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): az első Warriorom 2.2.3 de komolyabban.. nem tudom, elképzelésem sincs
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb):térítésmentesen beszerzett, de sok munkám is van benne
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: all TBC, WOTLK-ba Uldu conti kihagyva, LK Phase 2ig csak,
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): aktivitással nincs baj, de viszont dolgozok és mindig cserélődik a rota, szóval mindig máshogy..
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 100mb, 2 gigaram 1.8ghz Intel P Dual CPU T2370 (15ösön néha beakad a kép 1-2x elvesztettem anno az agrót, állítólag dbm hatása alatt is csinálja, most lecseréltem BigWinsre, olastam hogy a znem húzza az fpst )
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: most 15 perce kérdeztem egy balance dudut, hogy mi a stájsz, de régről ismerős a guild név, elképzelésem sincs miért
A csatlakozási szándék motivációja: ami érdekel az inkább Catára való updateolás régi acsik stb, ICC-től hányinger kerülget, de szivesen részt veszek ottis ez eggyértelmű
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: most egoista legyek vagy lenézzem magam ?! mindneki megpróbál kitenni magáér, plána hogy eventek is vannak stb
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Bloodscalp, BP, Reborn, Tauri, LastWow 2.4.3, Excalibur WOW 2.4.3, GonzyWOW, Nightmare (rengeteg 2.4.3 as szerver amin kb 20 player volt) klánokat meg hadjuk
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): only NFS, WoW 2.2.3 - today, de néha ha rámjön kihagyok 1-2 hónapot, természetesen tudósítom
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvE logika.. Pvp meg SHMes jön szembe max elbújok.. bgzni szoktam amúgy néha de 2s nem
Gear vs. Társaság (+vélemény)? egyértelmű, hogy társaság !!! ha jó a társaság jó a raid, ha szar a társaság nyomott a raid is mert csak az van a fejedbe, hogy ' lene fikázzanak ezek a köcsögök ' ha meg lewipoltatom a raidet véletlen akkor ' jolvan Csabi semmi baj megesik mindenkivel na még 1x, tudod mit rontottál el ? '..
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: mostmár WOTLKba csak acsik, minél tovább
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Dudu
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? 2008as account akkor kezdtem azóta lett ennyi unalmas napok eredménye, 5850 tank

------Személyes adatok-------

Életkor: 20
Neved(becenév v. keresztnév): Csabi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? mikor mi, feltaláló vagyok magam részéről

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): közöm nincs hozzájuk, ki, mikor játszik, mindenkinek van szabad ideje kinek több / kevesebb..
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? hát a méretnél ink csak a vastagság, van mikor csak rhczok egész nap mert mért ne BACK TO DA BC IT WAS DA BEST EWA
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: nem értem a kérdést.. nem csápolok ona handel meg shieldel az erdőbe vagy a városba, de ha hunterem lenne elmondhatnám koronglövészetek miatt..

Ui: Miért tesztek fel ennyi kérdést ? Sok ember csak azt ír ide amit akar, amit hazudik stb.. Annak ellenére élveztem, talán egyik legérdekesebb tgf kitöltésem volt!! Ha érdeklem titeket felkerestek, ha nem nem!! Szép estét Srácok ; )
PEACE
The topic has been locked.

Re: WARRIOR 11 years, 4 months ago #2385

• Duur
  • Administrator
Üdv,

A TGF pompás, gondolom azért emlékszel ránk, mert régóta megvagyunk és láthattál.

Ami viszont érdekes, hogy achisként ide jelentkezel:D, nálunk nincsenek erőltetve az achizások meg ezek, pusztán ICC contenttel vagyunk nagyrészt el, persze ha megvan minden jöhetnek azok is, de az általában csak 10 fős raidekre jellemző.

Ui.: Nem feltételezzük senkiről sem hogy hazudna, és nem is szoktak. Ha meg valaki nem azt írja le magáról, ami valójában, akkor az a próbaidő alatt mindig kiszokott derülni.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.

Re: WARRIOR 11 years, 4 months ago #2386

• Rbtwosixdett
Pacsi

Az achizgatássok azért érdekelnének, mert Catába rengeteg achi nem lesz elérhető plus Transzi gearre is gyűjtögető életmódot élek. Persze érdekel Icc is ez nem kérdés, hisz kinek nem kéne az SHM vagy akármi HCbol, az meg más, hogy gyűlölöm
Klánokról nem írtam, most kifejtem. Egyetlen 1x nem találtam normális klánt, valahol mindig volt valami galiba, hordás voltam sokáig, majd meguntam és átpártoltam Alliancebe. Nem tudom mit írhatnék még, innentől a vezetőségen függ minden. Ha bárkinek bármi kérdése van írjon, kérdezzen nyugodtan!

BÉKE

Re: WARRIOR 11 years, 4 months ago #2388

• Duur
  • Administrator
Keress fel minket játékban, aztán rendben:)
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.51 seconds