Karakternév: Rbtwosixdett
Karakter kaszt: Warrior
Main talent: Prot
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Rbtwosixdett
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Fury/Arms mikor mihez van kedvem..
Szakmák: jelenleg JC/Mining, de Mining helyett szeretnék Encsit
GearScore érték: prot 6034 / fury 5900 ( 5/5 t10 m2 )
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): az első Warriorom 2.2.3 de komolyabban.. nem tudom, elképzelésem sincs
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb):térítésmentesen beszerzett, de sok munkám is van benne
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]: all TBC, WOTLK-ba Uldu conti kihagyva, LK Phase 2ig csak,
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): aktivitással nincs baj, de viszont dolgozok és mindig cserélődik a rota, szóval mindig máshogy..
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 100mb, 2 gigaram 1.8ghz Intel P Dual CPU T2370 (15ösön néha beakad a kép 1-2x elvesztettem anno az agrót, állítólag dbm hatása alatt is csinálja, most lecseréltem BigWinsre, olastam hogy a znem húzza az fpst )
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: most 15 perce kérdeztem egy balance dudut, hogy mi a stájsz, de régről ismerős a guild név, elképzelésem sincs miért
A csatlakozási szándék motivációja: ami érdekel az inkább Catára való updateolás régi acsik stb, ICC-től hányinger kerülget, de szivesen részt veszek ottis ez eggyértelmű
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: most egoista legyek vagy lenézzem magam ?!

mindneki megpróbál kitenni magáér, plána hogy eventek is vannak stb
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Bloodscalp, BP, Reborn, Tauri, LastWow 2.4.3, Excalibur WOW 2.4.3, GonzyWOW, Nightmare (rengeteg 2.4.3 as szerver amin kb 20 player volt) klánokat meg hadjuk
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): only NFS, WoW 2.2.3 - today, de néha ha rámjön kihagyok 1-2 hónapot, természetesen tudósítom
PvP vs. PvE (+vélemény)? PvE logika.. Pvp meg SHMes jön szembe max elbújok.. bgzni szoktam amúgy néha de 2s nem
Gear vs. Társaság (+vélemény)? egyértelmű, hogy társaság !!! ha jó a társaság jó a raid, ha szar a társaság nyomott a raid is mert csak az van a fejedbe, hogy ' lene fikázzanak ezek a köcsögök ' ha meg lewipoltatom a raidet véletlen akkor ' jolvan Csabi semmi baj megesik mindenkivel na még 1x, tudod mit rontottál el ? '..
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: mostmár WOTLKba csak acsik, minél tovább
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Dudu
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? 2008as account akkor kezdtem azóta lett ennyi unalmas napok eredménye, 5850 tank
------Személyes adatok-------
Életkor: 20
Neved(becenév v. keresztnév): Csabi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? mikor mi, feltaláló vagyok magam részéről
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): közöm nincs hozzájuk, ki, mikor játszik, mindenkinek van szabad ideje kinek több / kevesebb..
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? hát a méretnél ink csak a vastagság, van mikor csak rhczok egész nap mert mért ne BACK TO DA BC IT WAS DA BEST EWA
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: nem értem a kérdést.. nem csápolok ona handel meg shieldel az erdőbe vagy a városba, de ha hunterem lenne elmondhatnám koronglövészetek miatt..
Ui: Miért tesztek fel ennyi kérdést ? Sok ember csak azt ír ide amit akar, amit hazudik stb.. Annak ellenére élveztem, talán egyik legérdekesebb tgf kitöltésem volt!! Ha érdeklem titeket felkerestek, ha nem nem!! Szép estét Srácok ; )
PEACE