Hello
Karakternév: Unexpect
Karakter kaszt: Warrior
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Fury,
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Unexpect
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Nincs, alakulóban.
Szakmák: mining + jewelcrafting (450/450)
GearScore érték: 6063
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Cserélt.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Pre-BC-ben nem játszottam. Bc-ben egy két instába jártam csak egyéb elfoglaltság miatt majd wotlk-ban minden instába jártam kisebb nagyobb kihagyással. Naxx Toc teljeskörű ismeretek, Ulduar félig, Icc-ben is mindent ütöttem kivéve hc LK.
Várható aktivitás: Munkám miatt nem tudok mindennap aktív lenni, de amikor időm engedi akkor online vagyok leginkább 6-12 ig.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 20mb/sec; Intel® Core™ i3 CPU 550 @ 3.20GHz, ATI Radeon HD 5600 Series, 4gb ram ,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: A karakter eredeti tulajdonosától.
A csatlakozási szándék motivációja: sok jót hallottam a guild-ról, és egy jó és értelmes társasához akarok csatlakozni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Mindenben segíteném a klánt amibe tudom.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): The froustmournewow szerveren kezdtem mgé a wow pályafutást aztán kevés emberhiány miatt tértem áta taurira ahol csak a tauri szerveren játszottam leginkább hordában ismerősök miatt. Aztán nem rég tértem át az alliba szintén ismerősök miatt.

Alliba egy guildba se voltam még.
Hordában:
Unfair Funfair- feloszlott
Legends Of Night - alliba átjövés miatt léptem ki
Illetve voltam 1-2 egyéb guildben is amiknek a neveire nem emlékszek de azo kis feloszlottak.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 5 éve wowwozok. Számomra egy nagyon élvezhető és jó játék a története miatt is kedvelem.
PvP vs. PvE (+vélemény)?: Leginkább PvE párti vagyok szeretek instázgatni főleg ha jó a társaság is., PvP-t se vetem meg de nem mindig van kedvem hozzá.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?: Hát inkább a való élet.

De természetesen a társaságot jobban előnyben részesítem az több pluszt ad mint a gear
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ezt nem tudom még pontosan majd elválik esetleg ha a tauri megszűnik nem tudom még. Jó társaság tagja lenni és az adott contentet végig verni.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Lyserg, shámán
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg húztam fel, 5900gs, resto talent,
Nem teljes körű az ismeretem hozzá de egész jól tudom kezelni.
----Személyes------
Életkor: 25
Neved(becenév v. keresztnév): Gábor
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Leginkább dolgozok, néha néha egy kis foci a kolegákkal, hawerokkal
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Semmi problémám velük, megértem ha valaki dolgozik, és azért nincs annyi ideje játszani, elvégre ez egy játék, ami kikapcsolódást nyújt. Munkám miatt lehet én is ide kerülök.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Szeretem a régebbi instákat nagyon hangulatosak azok is illetve transmoglira majd jó lesz a cucc is.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Hát inkább real life főleg a bnő. Hawerokkal ritkábban találkozok mert össze vissza vagyunk az országban. Munkám miatt sajnos változóan tudok csak fenn lenni de amikor tudok és raid van akkor arra időt tudok szakítani. 12 órázok és 2 nap munka 2 nap pihi így mennek a napok és emiatt nem tudnék minden instán résztvenni, de amikor sz.nap van akkor biztos hogy ott leszek;)
Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra Remélem mindent jól írtam.