Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Walores resto dudu tgf
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Walores resto dudu tgf

Walores resto dudu tgf 11 years, 4 months ago #2375

• Walores
Karakternév: Walores
Karakter kaszt: Druid
Main talent:Restoration
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...=Walores&group=1
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...=Walores&group=2
Szakmák: Lw, skinning (cserélve lesz valszeg tailoringra)
GearScore érték:5805
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): Mainként 2 év, később maint vűáltottam maradt main altnak a resto druida.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): vásárolt(késöbb kifejtem az okát)
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:Lk kill 10-es normon 2 karakterrel: (Sh pap és holy paladin)
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):szerda 7-11, egy másik megbeszélt napon is hasonlóképpen.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:30 Mbit/sec
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Dharsan
A csatlakozási szándék motivációja: a jó társaság és a jó raidek
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: last man standing tipusú emberke vagyok. Szerintem ezzel mindent elmondtam
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Reborn szerver: Ragnarok, Echo os Shadows (3 éve hagytam ott).
Tauri szerver: Angels of Eclipse. Alkalmatlan vezetőség, Knights of Elune: nem találtam a helyem. Progression: abbahagytam egy éve a WOW-ot.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):5 éve koptatom Azeroth mezeit Dharsannal egyetemben
PvP vs. PvE (+vélemény)? PVE: Csapatjátékos vagyok, plusz szeretek raidelni, raideket vezetni.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság: nem a ruha teszi az embert. Csak a Taurin tudok rengeteg példát hozni erre.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ameddig van hova fejlődni. Nem nekem kell elgyen a legnagyobb gearem, nem nekem kell legyen a legszebb lovam vagy legtöbb achim. Fontosabb, hogy másokat is felhúzzunk legalább a saját szintünkre, mind geart, mind skillt tekintve.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): 2 napja tértem vissza Azeroth erdeibe. Egyenlőre egy karakterrel kivánok foglalkozni, ha az időm engedi és a klán érdek is úgy kivánja, tudok pár karakterhez nyúlni( mind 80-as tesco-s)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?Saját szerzemény vagy havernak kölcsönadott.

------Személyes adatok-------

Életkor:25
Neved(becenév v. keresztnév):Csongor
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? szombatonként focizok kolléga-félékkel, amúgy dolgozom mint gyógyszerész.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):Nem zavarnak, néha nem árt ha bevethetőek, késöbb hátha több idejük lesz és tagokká válhatnak.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Nem vok lútqrva. Szeretem az achikat. Fejlődésben is szivesen segítek, gyűjtöma mountokat stb, tehát részemről mehetünk Naxxozni is:D
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:lentebb kifejtem:)

Nos, mivel egy alap tgf-sémát töltöttem ki, emiatt szeretnék pár szót írni magamról, ugyanis szeretem az egyenes beszédet.
Menyasszonyom és "jólfizető" állásom van, emiatt egyik kárára sem fog menni soha a wow, szerintem ez érthető. El tudnék tölteni 1-2 napot egyhuzamban a gép előtt,viszont nem szeretnék. Szerintem a mai gearben és tapasztalattal 4 óra alatt ICC végigpofozható. A try-olgatásban benne vagyok, viszont csak akkor ha van értelme. Egy éve abbahagytam a wowot, ugyanis elég sok időt töltöttem a gép elött( napi sok órát), ami mind a magánéletemre, mind a tanulmányaimra rossz hatással volt, emiatt megbeszélt időben tudom vállalni a részvételt a raideken funoláson, de napokig online lenni sajnos nem tudok.
Végezetül szeretném megemlíteni, hogy bár a wowozás olyan, mint a biciklizés (nem lehet elfelejteni) egy évet kihagytam, emiatt itt-ott rozsdás lehetek. Ha szükséges átállok balancera is mainként, de akár raidek alkalmából is, ha úgy kivánja a leader.
Referencia karaktereket nem tudok linkelni, mert anno eladtam a karaktereimet, de a nevüket leírom: Senthi (sh pap), Senthinelf(resto dudu), Prézlye(holy/prot pala)
The topic has been locked.

Re: Walores resto dudu tgf 11 years, 4 months ago #2376

• Duur
  • Administrator
Üdv,

Teljesen jó tgf, csak a Raid tapasztalatot kicsit még kifejthetnéd.
Ezzel nincsen semmi probléma, ha csak a megadott raid időben (4 óra) tudsz fennlenni, ez az alap. Ha ezen felül nem vagy az nem okoz nagyobb problémát senkinek.
A try-olgatások értelme amúgy meg más kérdés, mert van aki azt látja hogy nincs semmi értelme, hagyjuk a fenébe vagy lelép. - 1x erőltettük ami szerinte "fölösleges", és le is ment. Tehát nézőpont kérdése kinek mit jelent hogy "értelme van".

Amúgy meg rendben van, keress fel minket játékban.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.

Re: Walores resto dudu tgf 11 years, 4 months ago #2378

• Walores
Raid tapasztalat: Wotlk: Minden raid minden főbossát ütöttem kivéve Ulduart, mivel, az időben olyan guildben voltam amely nem volt képes eljutni eddig. Toc 25 hc 3. klán voltunka Death Wish-sel aki leverte, Icc LK 10 norm killem van. Naxx: achizgatós: Immortal achi meg volt a papomnak. Ingame kereslek.

Re: Walores resto dudu tgf 11 years, 4 months ago #2379

• Duur
  • Administrator
Ma guild találkozó van, ezért maximum csak késő este, vagy holnap fogsz tudni elérni. Esetleg Morgomasinát megkérheted még, ő nem hiszem hogy jön a találkozóra, viszont a többiek igen.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.

Re: Walores resto dudu tgf 11 years, 4 months ago #2392

• Walores helyett
Hali írtam ingame mail-t, hogy miért és hova tüntem el. Kérlek olvasd el. Várom a válaszodat.

Re: Walores resto dudu tgf 11 years, 4 months ago #2393

• Xaas
Hali mindenki!

Mivel Walores-t egy volt kedves barátom sikeresen kijátszodta a kezeim közül, a sikeres tgf után, emiatt ismételten nyomkodnom kell a klaviatúrát.
Raid tapasztalat, klánok, aktivitás a fent említettől semmiben nem változtak.
Ami változott:
! Karakternév: Xaas
Kaszt: Draenei holy paladin
Gear: 5433
Talent: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Xaas
Amiket healeltem holy palával: Nagyrészt mivel alt volt, emiatt főleg icc 10-re terjed ki a tudásom.
Akivel healeltem: Prézlye (armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Pr%C3%A9zlye )

Alt jelölt: Thoky sh pap, 5133 gs. proffok:encha/tailor lesz ha végzek vele. Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Thoky
Tapasztalat: mint írtam az eredeti tgf-ben, Senthi nevű papommal 3 évig kalandoztunk Azeroth erdeiben. 25 Lk killen kivűl mindent, amit lehetett a pappal ütöttem. (1 éve nem sokan ütötték Lk-t 25-ön) A pap a kisujjamban van. Ha sh kel inkább a raidbe/guildbe nagyon szivesen váltok sh-ra akár aminként is, de sajna 1 hete tértem vissza egy év kihagyás után, emiatt perpill nem volt még időm komoylabb geart összeszedni a karaktereknek.

Minden egyéb kérdésre szivesen válaszolok!
Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.25 seconds