Karakternév: Walores
Karakter kaszt: Druid
Main talent:Restoration
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...=Walores&group=1
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...=Walores&group=2
Szakmák: Lw, skinning (cserélve lesz valszeg tailoringra)
GearScore érték:5805
Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.): Mainként 2 év, később maint vűáltottam maradt main altnak a resto druida.
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, cserélt, lopott stb): vásárolt(késöbb kifejtem az okát)
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk,)]:Lk kill 10-es normon 2 karakterrel: (Sh pap és holy paladin)
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):szerda 7-11, egy másik megbeszélt napon is hasonlóképpen.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:30 Mbit/sec
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Dharsan
A csatlakozási szándék motivációja: a jó társaság és a jó raidek
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: last man standing tipusú emberke vagyok. Szerintem ezzel mindent elmondtam

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Reborn szerver: Ragnarok, Echo os Shadows (3 éve hagytam ott).
Tauri szerver: Angels of Eclipse. Alkalmatlan vezetőség, Knights of Elune: nem találtam a helyem. Progression: abbahagytam egy éve a WOW-ot.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):5 éve koptatom Azeroth mezeit Dharsannal egyetemben
PvP vs. PvE (+vélemény)? PVE: Csapatjátékos vagyok, plusz szeretek raidelni, raideket vezetni.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság: nem a ruha teszi az embert. Csak a Taurin tudok rengeteg példát hozni erre.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ameddig van hova fejlődni. Nem nekem kell elgyen a legnagyobb gearem, nem nekem kell legyen a legszebb lovam vagy legtöbb achim. Fontosabb, hogy másokat is felhúzzunk legalább a saját szintünkre, mind geart, mind skillt tekintve.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): 2 napja tértem vissza Azeroth erdeibe. Egyenlőre egy karakterrel kivánok foglalkozni, ha az időm engedi és a klán érdek is úgy kivánja, tudok pár karakterhez nyúlni( mind 80-as tesco-s)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?Saját szerzemény vagy havernak kölcsönadott.
------Személyes adatok-------
Életkor:25
Neved(becenév v. keresztnév):Csongor
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? szombatonként focizok kolléga-félékkel, amúgy dolgozom mint gyógyszerész.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):Nem zavarnak, néha nem árt ha bevethetőek, késöbb hátha több idejük lesz és tagokká válhatnak.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Nem vok lútqrva. Szeretem az achikat. Fejlődésben is szivesen segítek, gyűjtöma mountokat stb, tehát részemről mehetünk Naxxozni is:D
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:lentebb kifejtem:)
Nos, mivel egy alap tgf-sémát töltöttem ki, emiatt szeretnék pár szót írni magamról, ugyanis szeretem az egyenes beszédet.
Menyasszonyom és "jólfizető" állásom van, emiatt egyik kárára sem fog menni soha a wow, szerintem ez érthető. El tudnék tölteni 1-2 napot egyhuzamban a gép előtt,viszont nem szeretnék. Szerintem a mai gearben és tapasztalattal 4 óra alatt ICC végigpofozható. A try-olgatásban benne vagyok, viszont csak akkor ha van értelme. Egy éve abbahagytam a wowot, ugyanis elég sok időt töltöttem a gép elött( napi sok órát), ami mind a magánéletemre, mind a tanulmányaimra rossz hatással volt, emiatt megbeszélt időben tudom vállalni a részvételt a raideken funoláson, de napokig online lenni sajnos nem tudok.
Végezetül szeretném megemlíteni, hogy bár a wowozás olyan, mint a biciklizés (nem lehet elfelejteni) egy évet kihagytam, emiatt itt-ott rozsdás lehetek. Ha szükséges átállok balancera is mainként, de akár raidek alkalmából is, ha úgy kivánja a leader.
Referencia karaktereket nem tudok linkelni, mert anno eladtam a karaktereimet, de a nevüket leírom: Senthi (sh pap), Senthinelf(resto dudu), Prézlye(holy/prot pala)