Karakternév: Dharsan
Karakter kaszt: Shaman
Main talent: Restoration
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Dharsan
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Cement
Szakmák: Tailoring,Jewelcrafting
GearScore érték: 5938
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Haverom volt karija,eredeti karim is resto shaman volt 6300+-os,csak eladtam mert abba hagytam a wowot,mert a Progression átment eredetire ahogy LK-t HC-n is ütöttük.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Classik,BC,Wtlk ICC25 HC RS: -
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Változó, hogy mikor érek rá,de ha raid idő van akkor mindig ráérek.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 6Mb netsebesség. Proci: AMD Athlon(tm) 3800+
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Flow-tól hallotam a guildról
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék Raidokra járni főleg jó társasággal,de nem katonai klánba szeretnék mégegyszer bekerülni ahhoz se kedvem se tűrelmem nincs már
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Amikor még aktivan elitklánokba voltam pár offi és GM akik nem volt nagy annyira az arcuk mondták,hogy Tauri legjobb 3 Heal között benne vagyok. Név szerint Vorving-ot tudnám elsősorban idesorolni. Szeretek Healolni és értek is hozzá. WASD skillem is meg van hozzá.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Rebornon kezdtem és azért jöttem át taurira mert sok haverom átjött vagy illetve itt volt.
Guildjaim:
Knights of elune: Feloszlott
Durability: Haveri társaság megunta a játékot és ezért én is kerestem más klánt
Flare of the Heavens: Nagy arcok voltak a semmire és ebből elegem lett.
Progression: Icc25 Hc kiütésével átmentek eredetire igy feloszlott a klán (itt kicsit meguntam én is a wow-t és eladtam a főkarimat)
Chellenge Accepted : Haver kariját elkértem és eleinte jó kis klán volt,de az utóbbi időben sajnos már 10-re is nehezen tudtunk eljutni és igy inkább kiléptem.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 7éve wow-ok,nem az életem a wow és sose lesz az.Nekem fontosabb a való élet a barátok a barátnő és a család mint a wow. Mindenbe szeretek maximumot nyújtani és igy van ez mikor feljövök és játszom.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Mindkettőt nagyiparban űztem szóval annyi, hogy mindkettőnek meg van a maga varázsa

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Gearal nem adnak semmit se sőt még skillt se,Jó társaságban repül az idő főleg mikor 3-4 órát is eltöltünk egy instában szerintem fontos a jó társaság és a hangulat.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Sose törekedtem arra, hogy a legjobb legyek inkább arra hogy jó társaságban minél többet elérjünk.A karaktereim célja főleg Dhasranál, hogy annyira huzzam fől mint gearilag mint achi,mount mint a régi karimat

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):Most a főkarimra koncentrálok és nincs kedvem altozni ezért is hanyagolom őket
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?
-----Személyes adatok-------
Életkor: 21
Neved(becenév v. keresztnév): Botter (Botondból jött)
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Gitározás leginkább és majd munka
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): Sok klánba megfordultam és nem láttam rossz ötlentek,mert nem mindenki rendelkezik tengernyi szabadidőval és emiatt is azt mondom hogy ha fel akar jönni mikor van épp annyi ideje hogy együtt játszanak akkor sztem jár nekik az esély

Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Imádom a BC-s instákat szóval én nem bánom ha van belőlük

RL-hallotam vamit róla és probálok abban jó lenni
Elolvastam és elfogadom a szabályzatot!