Karakternév: Larctricx
Karakter kaszt: Death Knight
Main talent:
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]+Tauri+WoW+Server&n=Larctricx&group=1
Off talent: Blood Tank 6k gs
Szakmák: Bs + Jc (450/450)
GearScore érték: 6300+
A karakter eredete: saját magam húztam fel.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Full Pre-BC, BC, és Wotlk ami a Taurin van, összes bosst öltem már, simába és hardba is, achik is megvannak
Várható aktivitás: Minden nap, főleg esténként vagyok 5+ és akármeddig, akár éjjelig is
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 50mb/sec; Intel Core duo 1.9 GHZ, 4GB DDR2, NVIDIGA GFORCE 8200m,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Régen klán tag voltam.
A csatlakozási szándék motivációja: ismét tagja szeretnék lenni a guildnek
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy értelmes Dk-tok aki mindig tud raidelni, tudok segíteni ahol kell, és raidekben is hasznomat vennétek dps ügyileg egyaránt.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai más serveren még nem jártam, viszont volt egy másik hosszas klánom, a Chaos Knighs, csak feloszlott
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): lassan 2 éve ismerem a játékot.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Egyértelműen mindkettő
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság, szerintem a gear nem ér semmit, egy teljesen jó, hangulatos társaság mellett.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Gearelődés, valamint egy jó klánt szeretnék neki ismét. hosszú távra tervezem ittlétemet.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: nincs.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága -
----Személyes------
Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév): Atty
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Meló, szórakozás és autókázás