Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Chewyxstarx Shadow Priest
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Chewyxstarx Shadow Priest

Chewyxstarx Shadow Priest 11 years, 5 months ago #2338

• chewyxstarx
Karakter név:Chewyxstarx
- Class:Shadow/disc Priest.
- Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Chewyxstarx
- Talent: wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]+Tauri+WoW+Server&n=Chewyxstarx&group=1 <-- csak sh van mivel gdkp ra csak sh ként mentem és nem kellett átmennem de gear megvan.
- Jelenlegi GS-em:6424 off:disc 6.1
- ha kell a setuphoz átrakom magam discre
- Professions:engi,tailor,firstaid,cooking,fishing
- /played(this level):34 day 20 h 35 m
- Karakterem én magam húztam.
- Minden raiden részt tudok venni, aktív vagyok minden nap 15:00-töl 01:00 ig maximum.
- Ts3 mindíg használok,nem csak raid idők alatt.
- PvE tapasztalat: 2008 ba kezdtem kisseb kihagyásokkal, pve tapasztalatomrol annyit mondanék, ha valamit nem tudtam utánnanéztem,és megoldva, de wipe miattam nemigen volt.
- Eredetis voltam, de anyagiak miatt nemtudtam fizetni és átjöttem taurira, csak gdkp volt, és hordábol hoztam át a karakterem, ott frozentime os voltam.
- átlag fps 40 kb
- Internet:Digi, 100mb legmegbízhatóbb:)

Magamról.:

- Keresztnév/becenév: Attila, becenév: ChewY(csevi)
- Életkorom:17
-ok amiért hozzátok szeretnék tartozni:Jóhangulatú,és rendes progressel rendelkeztek.
-amiért jól járnátok velem:D:fő erősségem a fegyelmezetség, 2008 ban kezdtem a wowot így jó raidtapasztalattal is rendelkezem, és segítőkész vagyok,
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.09 seconds