Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: tgf

tgf 11 years, 5 months ago #2320

• Zudopapa demonology warlock tgf
Karakter név:
Zudopapa
Class:
Human Warlock
Armory link:
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Zudopapa
Talent:
Demonology: wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Zudopapa
Affliction: wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Zudopapa
Glyphs:
Demonology: Quick Decay, Life Tap, Metamorphoses
Affliction: Quick Decay, Haunt, Life tap
Jelenlegi GS-ed:
6130
Milyen felszereltséggel rendelkezel az offtalentedre?
Affliction az offom és pvp-re használom Relentless és Wrathful Gladiator cuccokkal (nem hiszem, hogy érdekes)
Hajlandó vagy-e áttalentelni, ha a setup megköveteli?
Igen!
Legerősebb achievement:
The Frozen Throne (icc 25 Lk kill)
Professions: Tailoring (ICC receptekkel), Enchanting Full

A karaktered vetted vagy te húztad ?
Saját magam húztam, geareltem, előző serveren is warlockkal voltam (TFM, BloodElf)
Milyen gyakran tudnál raidre járni? (heti minimum 3-4 raid a kötelező, ha nem vagy elég aktív, nem érdemes próbálkozni, leírhatod, ha tudod, hogy pl valamely napon nem vagy biztosra)
Részt tudsz-e venni minden esetben a raid teljes időtartamán, amikor eljössz? (raidek fél 18:30tól -10ig tartanak)
Ha ott vagyok, addig maradok ameddig kell!.

Aktívnak játékosnak gondolod magad?
Igen, január óta mióta felhúztam Zudopapa-t mindennap megyek instázni, Ah-zni, Szakmázni.
Insta alatt tudnál-e használni TeamSpeak-et? Igen, szoktam is!
PvE tapasztalat, mióta wowozol?
Burning Crusade kiegészítővel kezdtem talán 2008-ban (TFM serveren) egy NightElf Druidát. Dps-nek indult majd a klán miatt tank lettem SWP, BT, Hiyal itemekkel. Ezután felhúztam hordában egy warlockot amit emíltettem előbb. Ezután nagy kihagyás.
Melyik Guildben/Guildekben voltál eddig?
The Last Flare-ben kezdtem  aztán saját klán haverral Destructive Empire aztán The Dynasty, ezután jelentéktelen klánok nem is emlékszem a nevükre, de kiléptem, mert nem voltak aktívak. Eternity, Enrage és Deep Inside.
Az általad említett Guildból/Guildekből miért léptél ki/miért bocsátottak el?
Elsőből eljöttem saját miatt, sajátot meg nem tudtam egyedül fent tartani, mert a gm-ek inaktívak lettek és nem volt meg az icc tapasztalat… A dynasty-ból kiraktak pedig előre jeleztem, hogy nem leszek 1 hétig nyaralás miatt. Az utolsó háromból köcsög duma miatt leléptem elég rosszul viselem, ha beszólnak jogtalanul és hülyének néznek…
Említésre méltó altkarakterek: Van egy pve geares 5,6k gs- es Resto Druidám ezt vásároltam, mert healerből mindig hiány van és ha nem Zudopapazok akkor ezt gearelem Viszont értek hozzá. Nelf Sh Pap 5,3k gs, Dwarf Tank Dk 6k ezeket is vettem a DK t még nem vágom.

25 fős Raid közben átlagosan hány FPS ed van?
18fps

Milyen internettel rendelkezel?
T-home optika 30Mb/s

Milyen gyakran fordulhatnak elő net kimaradások?
Nem jellemző!
Mennyire mondható stabilnak a szolgáltatód?
Abszolút, nagy ritkán a home gateway szarakodik, de ez sem jellemző viszont gyors reboot mindig segít.
Keresztnév: Tibor, de Tibi
Életkor: 26
Rendszeresen on-line és élőben no limit texas holdem pokerozom

Miért járnánk jól veled?
Jó fej, lojális, agilis, türelmes, segítőkész vagyok, szeretek gchatelni. Sokat vagyok on-line és pl. tudok encsizni, ha kell és persze adok raid buffot.
The topic has been locked.

Re: tgf 11 years, 5 months ago #2323

• Duur
  • Administrator
Jó a tgf, bár ez nem éppen a mi sémánk alapján van - mondjuk ez most mindegy, mivel minden benne van ami nálunk is kell.

keress fel minket játékban.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.14 seconds