Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Tagfelvétel
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tagfelvétel

Tagfelvétel 12 years, 6 months ago #232

• Ólaf
Karakternév: Ólaf
Karakter kaszt: Hunter
Main talent: Marksman
Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=%C3%93laf
Off talent: Beastmastery
Szakmák: Sajnos még nincsenek, de igyekszem minel hamarabb felhuzni öket
Karakter eredete: vásárolt
Eddigi jártasság raidek terén: Az összes Content raidjeit ismerem és taktikáit alkalmazni tudom.
Várhato aktivitás: Hétköznaponként általában délután 5 vagy 6 tol vagyok egészen 11-ig, hétvégéken szombat vasárnap délutánja kérdéses mivel mecsfüggö a dolog.
Internetesebesség, valamint hozzávetőleges számitógép kapacitás: 50 mb/sec es internet, Intelcore i3 dualcore 2,90 GhZ , 4 gb DDR3, ATI radeon videokártya, nem laggolok nem akadozik a játék
A csatlakozási szándék motivációja: Csatlakozni szeretnék a klánhoz, sok jot hallotam rolatok, szeretnék a részévé válni a társaságnak és jól érezni magamat.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járni a guild szemszőgéből a felvétel: Már több mint 4 éve játszok ebböl kicsivel több mint 1 éve játszottam eredetin most jöttem vissza Taurira, ismerem az összes taktikát módszert az instákhoz és a késöbbiekben mikor bejön a következő Content nagy segitségére lennék a guildnak az eredetin tanult ismereteimmel.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai: Elöször Rebornon játszottam tank warrior ként még a Burning Crusade-es idöszakban itt játszottam egészen Ulduarig, majd elkezdtem eredetizni Bloodscalp en játszottam Fire mage-el és Tank dk-val, majd abbahagytam és kis idő után visszajöttem taurira itt is warriorként játszottam az Ascendancy guildban de megszünt a klán.
PvP vs PvE? Sosem voltam a PvP hive mindig is PvE párti voltam, szerettem az uj instákban az uj kihivásokat, hogy mindenki más módszereket alkalmazott, és nekem is volt lehetőségem kiprobálni sok fajta módszert Eredetin és itt Taurin egyaránt.
Gear vs Társaság? Szerintem egyiksem elengedhetetlen, mivel ha nincs gear akkor nem valószinü hogy ugyanugy megy a raid folyamata, de jó társaság nélkül sem igazi a dolog, sosem szerettem az olyan klánokat amelyeken belül állandoan a katonáskodás ment, ez nem az én világom .
WoWon belüli karrierjének célja(i).Mennyi időre tervezi pályafutását?: Szeretnék egy komplett, tettrekséz társasághoz tartozni, gearelödni és élményeket átélni, még hosszabb időre tervezem a játékbeli pályafutásomat.
Feltüntetésre kivánt Alt karakterek(ajánlott!): még nincs alt karakterem, még egyenlöre a mainom tökeletesitésére koncentrálok.
Személyes adatok:
életkor: 15
Neved: Kornél
WoWon kivül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szorakozási formával bír? : Kézilabdázok, versenyszerüen , mint emlitettem már minden hétvégén mecsem van vagy szombat vagy vasárnap, de mindig elörejelzek minden esetleges felmerülö raid kihagyást vagy egyéb problémákat.
A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:
Casualok- avagy akik ritkábban játszanak, mint mi: Véleményem szerint azért vannak ezen a rangon mert nem tudnak olyan intenzitással játszani mint én vagy akár más playerek.
Heroic 5 fös instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok - avagy a méret a lényeg? én még mostanság is eljárok Karába, MGT be meg a többi BC-s instába mert nekem hiányoznak ezek az instance-ok mivel sok élmény, emlék köt hozzájuk.
RL vs Ingame- avagy real life hallotam már róla de még sosem próbáltam...: nekem a WoW csak 1 játék sosem lesz olyan fontos mint a való élet, ezt az is bizonyitja, hogy sportember vagyok, nekem mindem a sport.
The topic has been locked.

Re: Tagfelvétel 12 years, 5 months ago #235

• Duur
  • Administrator
Elnézést a késői válaszért, nem tudom eddig miért nem lett írva, elment a szemünk mellett. Szenzációs TGF! Játékban keress fel minket, ha még áll. // Duur
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.12 seconds