Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: tgf

tgf 11 years, 5 months ago #2318

• Laynard
Karakternév:Laynard
Karakter kaszt:warlock
Main talent:destru
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Laynard
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):affli
Szakmák:encha incript
GearScore érték:5958
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):cserélt
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:wotlk content kb mindent ütöttem már kivéve uldut
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Este inkább edzés után föleg
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:50 mb/sec ic dual core
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:karakter csere lebonyolításának közben
A csatlakozási szándék motivációja:sok jót hallottam jó társaság jo hanggulat
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Lenne egy lockotok aki ahol tud segit ahova tud megy és megprobál a legtöbbet kihozni magábol:D
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):csak tauri eddigi legjobb guildem a sunwalkers volt de feloszlott
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):2 éve wowozok és nagyon tetszik és teljesen kikapcsol:D
PvP vs. PvE (+vélemény)?mostanában pvpzek inkább de a pvet is szeretem
Gear vs. Társaság (+vélemény)?a tátsaság a legfontosabb szerintem a gear mellékes
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:hát nemtudom amig nem unom meg de ez nem most lesz:D
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):van pár de tescosak
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?ret pala ; arms/furi wari ; lockal jobban megy :DD
------Személyes adatok-------

Életkor:16
Neved(becenév v. keresztnév):Martin
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? 12 éve versenyszerüen focizok kapusként:D

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):Ha valakinek nincs ideje játszani akkor nyilván nem ül 24 órában a wow elött
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?Szeretek rhczni. egy két insta szerintem majdnem olyan izgalmas mint egy egyy kisebb raid
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:A való életbeli emberek fontosak, a barátain a csaáldom de rendszeresen beszélek több playerel is peströl vagy akár pécsröl is:D
Elolvastam a szabályzatot mindent értek remélem semmit nem rontotta ell------Személyes adatok-------

Életkor:
Neved(becenév v. keresztnév):
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...
Elolvastam a szabályzatot és minden világos remélem semmit nem rontottam el:D
The topic has been locked.

Re: tgf 11 years, 5 months ago #2321

• Duur
  • Administrator
Azon kérdéseim lennének, ha cserélted a karaktert, mennyire értesz hozzá / illetve biztonságba van helyezve?
Illetve az aktivitást kicsit bővebben kifejthetnéd, mikor mettől meddig?

Ezekkel itt vagy akár játékban is felkereshetsz minket.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.

Re: tgf 11 years, 5 months ago #2327

• Laynard
Azon kérdéseim lennének, ha cserélted a karaktert, mennyire értesz hozzá / illetve biztonságba van helyezve? Hát szerintem elég jol megtanultam lockozni, egyik haverom tanitott meg játszani vele pve és pvp-n is. Itt milyen biztonságra gondolsz?

Re: tgf 11 years, 5 months ago #2328

• Laynard
Ja elnézést az aktivitásrol annyit, hogy suliba járok utána edzésre és ha van időm akkor olyan 8 fele lépek föl wowra. Hétvégén mindig vagyok kivéve abban a pár órában amikor bajnoki meccsem van. Remélem ez igy nem gond:)

Re: tgf 11 years, 5 months ago #2330

• Duur
  • Administrator
Ez a 8-tól fellépés minden napra vonatkozik?
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.

Re: tgf 11 years, 5 months ago #2333

• Laynard
Hát 7 nél elöbb nem vagyok otthon de egyébként hétfötöl péntekig minden napra vonatkozik igen. Szombat vasárnap kb egész nap vagyok kis kihagyásokkal. Ez többmindentöl függ.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.20 seconds