Karakternév:Moremarley
Karakter kaszt:Warrior
Main talent:Fury
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel)
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Moremarley
Off talent:Prot
Szakmák:Bs+mining
GearScore érték:5.8+
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):saját kezűleg készített és húzott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: (leginkább Toc,icc tapasztalat)
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):hétköznap 15-24-ig online vagyok.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 15 megás internetem van. Számítógép: Intel(R)Celeron(R) D CPU 3.06GHz, 2.00 GB RAM
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Guildtárs Angeel
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy jó közösségbe bekerülni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Tudok alkalmazkodni a körülményekhez, ha rámbiznak egy feladatot, akkor 100%ig azon vagyok hogy megcsináljam.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Tauri Reborn-on játszodtam sokáig.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):Nem játszom hasonló játékokal. 1 héttel utánna kezdtem el wowozni, ahogy bejött a lvl70, még a BP szerveren.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Mind a kettőt szeretem és jó is vagyok benne.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Társaság az első, másodlagos a gear.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: nincs problémám a játékkal, még sokáig szeretnék játszani vele. Cataclysm pachet már várom. alt karim neve(Cherryline)
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):alt karim neve(Guitraye)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? szintén saját. 5.7+gs holypala. Healeltem már vele iccben is.
------Személyes adatok-------
Életkor:18
Neved(becenév v. keresztnév):Ádám
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? hobbim és a sportom egyben a horgászás.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? szeretnék menni bc raidre, kedvenc pachem a lvl70 volt.