Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

fiury wari
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: fiury wari

fiury wari 11 years, 5 months ago #2312

• tagfelvétel
Karakternév:Totto
Karakter kaszt:Warrior
Main talent:Fury
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Totto
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):Prot
Szakmák:Alchemy+herb
GearScore érték:5,5+
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):saját kezűleg készített és húzott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:kevés BC de annál több Wotlk(leginkább icc tapasztalat van)
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Amikor nem dolgozom(12-24,12-48 órával melózom) online vagyok.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:Netem sebességét nem tudom(ehhez nem nagyon értek)Laggolni ritkán szoktam,az általában szerver lagg vagy rossz időnek tudom besaccolni.Gépem:i3 as proci 2,2 ghz 4 gb ram 1 gb os videokártya.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:Weboldal
A csatlakozási szándék motivációja:Elegem van a random raidekből illetve a sok viselkedni nem tudó emberekből.Gdkp elég drága,megéri de elég lassú fejlődést jelent és az is bosszantó hogy az itemek nagy része mindíg levan foglalva.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:Civilizáltan viselkedem,segítek amennyiben tudok bárkinek bármiben,amennyiben kell hajlandó vagyok bármikor talentet váltani illetve alakalmazkodni az adott körülményekhez.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Rewolon játszottam.Klánom nem volt majd csak Rewol vége fele ahol a szerver becsődölésével az összes játékos lelépett így én is átjöttem ide játszani.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):Nem játszom hasonló játékokal.Kifejezetten wow párti vagyok,teljes mértékben kikapcsolódást nyújt számomra,de mindezek mellett nem egy függőség ami nélkül nem tudnák élni ha nem lenne.Kikapcsolódás miatt játszom kb 4 éve.
PvP vs. PvE (+vélemény)?pve párti vagyok,csak nagyon ritkán pvp zek,akkoris ha nagyon muszály.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?Számít a gear,de nem annyira mint a társaság.Ahogyan viselkedsz egy közösségben úgy viselkednek veled is.Ezen alapszik számomra az hogy ha pld kiesik egy item és látom másnak jobban kellene nem licitálom le.Úgyis kiesik még majd nekem is.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:hát ez nem rajtam fog múlni,lehetőleg minnél tovább
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):Huus(Prot,retri pala),Aldell(Rogue)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?Saját karik Pala:5,7k prot ismerem,nagyon sokat játszottam vele.Rogue 5,2k kaszt ismerete kb olyan 80% -os.

------Személyes adatok-------

Életkor:27
Neved(becenév v. keresztnév):Arnold
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?Barkácsolás(Elektronika,motorszerelgetés lényegében szeretek kipróbálgatni olyan dolgokat amiben nem vagyok járatos és tanúlni)

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):Nem köthetünk senkit egy számítógéphez.Az ember egy társasági lény mely kiváltja benne pld azt hogy társaságba járjon,kikapcsolódjon és hogy magán élete legyen.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?Nem nagyon járok el,de ha a helyzet megköveteli szívesen elmegyek segíteni amennyiben van időm.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:Mindenkinek van saját élete.Az emberfüggő ki hol él lehet ingame lehet real life.A lényeg ugyanaz:-Társaság! Amúgy különbséget tudok tenni mindkettő között tudom mikor mi az ami sok.
The topic has been locked.

Re: fiury wari 11 years, 5 months ago #2313

• Duur
  • Administrator
szép tgf.
elfogadva, keress fel minket jàtékban!
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page: