Karakternév: Pälagoc
Karakter kaszt: Paladin
Main talent: Holy
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=P%C3%A4lagoc
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Prot
Szakmák: Inscription
GearScore érték: 6260
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Én huztam fel
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Naxx , Toc, Uldu,Icc,Rs
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Napi 9 órát vagyok gép elött ugy hogy bármikor
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 50M/s net Laptop 4mag 5GB Ram
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Ismerősőm ajánlotta a Guildot
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy jó társaság tagja lenni és normális körülmények között raidelni
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Soha nem kések, mindig ott vagyok időben taxot mindenhova tudom ha mégsem tudnám elsőre felfogom
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): A GOLD NÁLUNK VAN feloszlott és nem mentem vissza a vizsgaidőszakom miatt
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 7 éve wowozok már akkor nagyon tetszett az egész game és azóta is csak tolom
PvP vs. PvE (+vélemény)? Pvp-zni szoktam bg-zgetek achizgatok néhanéha aréna is ,Pve-zni igazábol 80on kezdtem eleinte nem nagyon tetszett de azóta felfogtam a lényegét és jobban szeretem mint a pvpt
Gear vs. Társaság (+vélemény)?Nálam a guildekbe nem a gearlődés van előnyben hanem hogy jó társaságban legyen részem és jó körülmények között raidelhessek
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:Nyilván mint szinte minden playernek a content full és minnél több ideig tudjak gamelni
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): -
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? -
------Személyes adatok-------
Életkor: 18
Neved(becenév v. keresztnév):Tomi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Munka vagy ha van időm haverokkal lenni