Üdv,kis ismertető:
-Spiritcss
-(Dranei) Hunter
-MarksMan
-
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Spiritcss
-MM pvp
-450Jewelcrafting/450 Mining
-GS:6212
-Saját magam húztam fel 1-80ig
-Régebbi raidekben nem igazán vagyok otthon,de a mostaniakból, ICC25 12/10 HC / RS25 norm exp (de a taxok mennek hcra mindkettőben)
-Kedd és Csütörtök este nem tudok játszani.
-30mb/s net, nem szokott problémám lenni vele,és a gépem is viszonylag új 25ös raiden is megvan a 60fps mindig.
- A motiváció egyszerű, rég nem találtam olyan progress guildet ami megfelel az én igényeimnek, vagy én nem feleltem meg a guild igényeinek, kedd/csütörtöki kimaradásom miatt.
-Tauri klánhírdetőn tűnt fel a guild.
- Kedd és csütörtökön kívűl aktív vagyok,karekteremhez maximálisan értek.
-kb. 1 éve kezdtem, és csak taurin játszottam.
-PVE-PVP egyaránt kedvelem, ha nincs raid, akkor arénázni szoktam, mind2 setben vannak még hiányosságaim ezeket szeretném a guildel kiszedni.
- Misem jobb annál, mint jó társasággal kiszedni a kívánt geart mindenkinek.
-Minél tovább szeretnék aktív tag lenni természetesen, főleg így hogy mindjárt jön az új content.
-5.4prot warior, szintén én húztam ki 1-80ig.
------Személyes adatok-------
Gábornak hívnak, 19. életévemet töltöttem augusztusban
Kosárlabdázom, ezért sem érek rá az előbb említett időpontokban.
----------------------------------
-Amennyiben megfelelő a létszám, szerintem beleférnek olyan tagok is akik nem tudnak sokat játszani, de néha néha raidelnek a guildel.
-Mivel nem játszom "régóta" ezért érdekelnek az előző content kisebb-nagyobb instái/raidjei is.
-Real vs. game.Hát kinek mi a fontosabb döntse el maga, guildet meg az keressen aki tud eleget is játszani,de mégsem függő, nem robban szét a feje ha valaki hibázik véletlen egy kicsit.