Karakternév: Etnies
Karakter kaszt: Warrior
Main talent: Fury
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Etnies
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Arms pvp
Szakmák: JC, Tailoring
GearScore érték: 6375gs
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Én húztam fel és én készítettem.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Eddig minden bosst öltem ami csak a wow történetében van.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Miden nap 15:00 - 00:00ig szoktam fent lenni.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 5mb/s 16ms latency-m van, Max grafikán van 50-120fps-m.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Egyik ismerősömtől, aki volt is a klánba.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy olyan klánhoz csatlakozni akikkel érdemes eljárni raid-elni, és nem csak contentett ütnek.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Szeretnék megtolni a raiddps-t és így előbb végzünk az instával;)
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Voltam eredtin de csak free for play-be, molten wowon is voltam még wotlk contentben, AT-n is, Order of the Silver Hand: kiléptem és mentem a Reborn of Aegis: feloszlott, utána kerestem a helyemet és voltam sok kis klánba de azok nem voltak még eléggé összeszokott, és Eternity-be voltam pár hetet és onnan is leaveltem.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Eddig minden játékkal játszottam ami mostani 2009 áprilisban kezdtem el a wowot még hordásként, utána félévig voltam utána váltottam allira haverok abba hagyták és kiváncsi voltam az Alliance-ra, funból csináltam egy gnome warrior-t és azóta már a kedvencem lett:)
PvP vs. PvE (+vélemény)?: Pvp: achi miatt szoktam, de nagyon felbosszant, Pve: azt is inkább az achi miatt, de jobban szeretek pve-zni mint pvp-zni.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?: Nekem fontos mind2 hogy legyen gearem, de nem hogy fullos legyen, társaság is nagyon jó ha megvan és lehet hülyülni.
W
oWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ameddig nem fuccsol be a tauri szerver vagy nem csapódik bele a földbe a Aszteroida:D
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Seinte
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Prot pala, 4925gs nem rég húztam fel 80ra.
------Személyes adatok-------
Életkor: 19 éves vagyok.
Neved(becenév v. keresztnév): Ádám
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?: Régebben bmx-eztem, de mióta tönkre ment a bicó azóta abba hagytam, meg az egyik belsőszervem megsérült.