Üdv!
Karakternév: Helimion
Karakter kaszt: Paladin
Main talent: Retribution
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Helimion Ha sikeres a tgf 251-es gyűrűt lecserélném 277-es Ashen Verdict-esre.
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Protection
Szakmák: Enchanting és mining 450/450. Amennyiben sikeres a tgf, mining-et lecserélem jc-re a + str miatt.
GearScore érték: 5754
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Én húztam.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Classic és BC-s raid-eket nem ismerem. WotLK-ban az összes instát ismerem. Icc25 HC:10/12 N:12/12 exp, RS25N exp.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Minden nap kb. 5- fél6-tól akár éjfélig is. Persze ez függ attól, hogy hány órám van. Hétvégente általában sokat vagyok fent. Hétköznap 1-3 óra + raid-eléssel eltöltött idő.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Nos, ehhez mindig is hülye voltam. Amit mondani tudok biztosra: 1.8-2.5 megával töltök le, évente kb 1-2x van net szakadásunk. 25ös raid-en pedig 20+ fps.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Ismerősöm által, pontosabban Blutonium-mal szoktunk csevegni és láttam, hogy új guild-je van, nekem meg pont nincs.. és hát gondoltam 1 próbát megér.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy olyan közösség része lenni, ahol lehet eredményt elérni és játszani. Mindig is guild centrikus voltam, nem tudnék folyamatosan gdkp-zni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Tudom a dolgomat, ismerem a boss-oknál előforduló esetleges negatív hatások minimalizálásához szükséges wasd skill-t. Értelmesnek tartom magam és segítőkész vagyok.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Nagyon ritkán feljárok pvp szerverekre, de igazából mindig is Taurin játszottam.
Eddigi guild-jeim: Knights of Elune (megszűnt), Eventide (megszűnt), Flare of the Heavens (régen voltam 1 raid-re tag, nem tetszett a közösség), Horror Champions (innen léptem ki most 2 év után, azon okból kifolyólag, hogy teljesen megváltozott az egész guild. Sokan leléptek, olyanok jöttek helyette, akiknek a személyisége eléggé éretlennek bizonyult számomra. És még van pár nem tetsző részlet vezetésügyileg.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): A játékot 2010. jan. 5-én kezdtem el ezen a szerveren ezzel a karakteremmel, azóta is ezzel a karival játszom. Játszottam már mindenféle mmorpg-vel(L2, Rohan, Last Chaos, Neverwinter) szóval eléggé otthon vagyok benne. Szeretek WoW-ozni, de a kötelezettségeim előtt sosem fog állni.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Igazából mindkettőt izgalmasnak tartom és egyaránt szeretem őket. Nincs különösebb véleményem róluk, mindkettőben jónak tartom magam.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Nos, nem vagyok egy lootkurva, de ki nem örül egy cuccnak ha 2 hónap után végre kiesik. Sose szoktam önzően elvinni bármit is, ha látom, hogy másnak is kell nagyon, úgyis esik még.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Számomra a WoW kikapcsolódás, nem nagyon érdekel az, hogy achievement pontomat növeljem. Ami tetszik azt megcsinálom, a többit hanyagolom. Amióta ismerem ezt a játékot vonz, szóval sokáig elfogok még vele játszani.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Van 2 80as alt karim, de nem játszom velük. Kizárólag 10-es raid vezetésére húztam fel őket, hogy minél több karival tudjak segíteni a volt guild társaimnak.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: A papomat (H: 5888 SH: 5700+ én húztam, a huntát(MM. 5650+) meg vettem. Mindkettőhöz értek PvE terén.
Egyéb: Bencének hívnak, 19 éves tanuló vagyok és Budapesten élek. Ha kiszeretnék mozdulni elmegyek bicózni, haverokkal kocsmázni vagy nagybátyám telkére melózni.
Mindenkinek szíve joga mennyi időt szán egy virtuális játékért, de kötelességének érzem, hogy heti 1-2x feljöjjön és segítse a közösséget, ahova jelentkezett. Nekem nincs bajom a kockákkal, magam is az vagyok eléggé.
Mivel BC-s területek és insták jobban tetszenek, ezért elég sok időt töltök ott repu növelésével. ZG-t is heti 2x ütöm, továbbá Karazhanb-a is hetente lejárok a mount-ért. WotLK 5 fős instákat napi 1x megcsinálom, de ha valakinek kell ember, akkor készen állok pár körre.
Nos, eléggé introvertált személyiségem van, nagyon nem szoktam eljárni sehova se, szeretek otthon lenni, de azért nem ülök hónapokig otthon.