Karakternév: Ranzek
Karakter kaszt: sámán
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): cement
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):egyenlőre nem
Szakmák:bs+mining
GearScore érték:5000
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját kezüleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: Wotlk összes instájában jártam.Csak Sindragosa-t és LK-t nem ütöttem.
Várható aktivitás: esténként vagyok leginkább fent
A csatlakozási szándék motivációja: 2-3 hónapja játszok Tauri realmon tehát nekem már az is jó ha egy jó guildba bekerülhetek.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: sose halok meg saját okok miatt a bossoknál
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): WoD-on a The Resistance-ban voltam másfél évet de mivel uldu contentben a legtöbb jó ember átment egy másik guildba vagy ráhagyta a WoW-ot ezért sok béna ember lépett be és a régi achik (pl.:az inmortal, algalon rf) csak sokadik próbálkozásra sikeredtek ezért én inkább átjöttem taurira szerencsét próbálni.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2 éve WoW-ozok
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: még 1 évig biztos fogok játszani
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!): Crenz fury/prot warrior
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: WoD-os haverom adta mert nem szeret fejlődni.60-as szinten adta.Egyenlőra csak gearelem de egy kicsit értek hozzá.
----Személyes------
Életkor: 15
Neved(becenév v. keresztnév): Krisztián
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? nincs rendszeres elfoglaltságom