Karakternév: Ászkúzi
Karakter kaszt: Mage
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=%C3%81szk%C3%BAzi
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Fire
Szakmák: Enchant+Engineering
GearScore érték: 6300 valamennyi!
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): Vettem, de a skillem megvan és dps-elni tudok vele

Anno eredetin is játszottam Mage-el egészen Uldu végéig.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: WOTLK ALL CONTENT

És Cata DragonSoul ig

)
Várható aktivitás: Hát össze-vissza vagyok! De a szerdai raid idő tökéletesen megfelel:) )Egyetem miatt)
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Jó gépem i5-ös proc 2gb-s kártya stb, a netet meg nemtudom de az a lényeg hogy sehol nem laggolok és nem akad a gépem!
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Taurin annak idején láttalak titeket:) És most a webet olvasgattam:)
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék jóarc emberek társaságában tölteni a játéklehetőségemet, meg ügyes-értelmes emberekkel raidelni
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Jóarc vagyok

illetve sokan mondják, de a legnagobb baj velem hogy eléggé élénk fantáziájú ember vagyok:D
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):Csak a Taurin (eredeti után)Itt meg összevissza. GDKP-kra járogattam. eddig nem nagyon volt olyan guild amiben megtaláltam a megnyugvásomat:D
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): A kezdetek óta játszogatok a játékkal, Am ez csak egy játék:) IRL-i dolgokkal jobban kell foglalkozni pl suli, Munka Barátnő. Számomra ez a 3 dolog az alap!
PvP vs. PvE (+vélemény)? Mind2. Imádok PvE-zni a külömböző taxok miaat, PvP-zni szeretek, de már kevésbé PéVéPézek!
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Alap Guildbeli kérdés:)) Mindenki a társaságot mondja, Vajon miért?

Neeem am engem a lootkurvaság nemérdekel, nincs CTF-karim, nekem az első a társaság ha az nincs meg akkor valami nem okés:)
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hú hát nem tudom. Még egy ideig biztos fogok játszani, azért játszom hogy szórakozzak, kikapcsolódjak.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Csakegyjáték Human P/H paladin
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: 6k tank 6k Holy. elvagyok vele.
----Személyes------
Életkor: 22
Neved(becenév v. keresztnév): Dávidka
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Jelenleg még tanulok, De már rég leérettségiztem, most meg a pótfelvételire hajtok, mert nemtudtam bekerülni az egyetemre. Emellett jégkorongozom 6éves korom óta.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Hát nézd:) aki dolgozik tanul, sportol az csinálja mivel ezaz élet rendje. Nem lesz örökké Wow ezért az életet nemszabad a játékra alapozni, ha ezt valaki forditva gondolja az (He's not normal) szerintem.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Szeretek járogatni máshova is, de nem hoz nagy lázba, de ha hivnak és ráérek akkor miért ne mennék ugyebár:D
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
A stílusom IRL és ING-be is ugyanaz!