Karakternév: Kayt
Karakter kaszt: Protection Paladin
Main talent: Protection
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Kayt
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Retri 5.8k
Szakmák: JC/ Mining Full
GearScore érték:6027
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): cserélt, 3 hónapja az enyém
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: toc 10/25 n/hc egyaránt
ICC10/25 n/hc tudás RS10 taxx 25 ös is világos valamennyire
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): Amikor kell úgy szervezem hogy itt leszek, de Szerdán Csütörtökön Hétfőn 19-22ig online tudok lenni.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:25/2 Mb
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Voltam már itt régebben

A csatlakozási szándék motivációja: Egy aktív jó guild tagja szeretnék lenni, proggress szempontjából se utolsó a felvételi kérvényem.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Aktív tank pala vagyok

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Csak Tauri, Old Boyz -
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):
PvP vs. PvE (+vélemény)? mind2 fontos, + szeretem is mindkettőt
Gear vs. Társaság (+vélemény)? egyiket se vetem meg, de ha tehetem a társaságot választom

WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: nincs ilyen előreláthatóság _D célom jobb gear, tapasztalat szerzés.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): nincs.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?-
------Személyes adatok-------
Életkor: 19
Neved(becenév v. keresztnév): Patrik
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)?
Tévét nézek, haverokkal járok bulizni stb..