Karakternév: Rebíí
Karakter kaszt: Human Paladin
Main talent: Holy
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Reb%C3%AD%C3%AD
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Retribution
Szakmák: Inscription,Tailoring
GearScore érték: 5354
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): Level 1-től az én kis Rebíím

Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: Minden Raid tiszta Classic Bc minden Lich kivétel ICC(még nem voltam)
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):szerda péntek kivételével naponta 5-6tól - bármeddig
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 1gbps bika gép
A csatlakozási szándék motivációja: Mint felül már írtam Offline voltam és most jöttem vissza és szeretném élvezni a játékot:)
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Nem szoktam fényezni magam hogy előny-e majd kiderül.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Outlaws,Horror Champions, Storm Raven, Ariella
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 5éve:)
PvP vs. PvE (+vélemény)? mind a kettő megfér egymás mellett de a pvp közelebb áll:)
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Gear mind1. A lényeg a skill és a társaság.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:Ezt még én sem tudom:)
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!):Rebii Night elf dk:)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Ő is level 1től az enyém:) 5.4k gs Frost dps valamint 5.2kgs Blood tank szakma alchemy herba