Karakternév: Csorópap
Karakter kaszt: Priest
Main talent, armory link: Shadow
%20Tauri%20WoW%20Server&n=Csor%C3%B3pap&gn=Venatus%20et%20Rebelles]
Off talent: Discipline
Szakmák: Enca+Tailoring (364-435)
GearScore érték: 5375
A karakter eredete:saját magam húztam fel 80as szintre.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]:Toc norm/hc tapasztalat főleg 10 fövel toc 25 hcn még nem voltam. Icc 10 normos tapasztalat 6. bossig,de mind a 12 boss taktikáját tudom, hcban is+ Urduaros taxokat ismerem és tudom.
Várható aktivitás: Minden nap, általában délutánonként 11 óráig online vagyok.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:10 mb/sec,Inter core 1.6 GHZ,2 GB DDR3,Laptop :Nem akadozik sehol,nem szoktam kifagyni sem

.
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkröl: Whitehell mondta hogy próbáljam meg.
A csatlakozási szándék motivációja:Szeretnék jó játékosokkal játszani,szeretnék olyan emberekkel játszani akikkel azonos a szabadidő eltöltésünk.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Én azt gondolom ,hogy lenne egy sh papotok aki tud raidekre járni ha online van, és ha helyzet úgy kívánja gyógyítani is tudd.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Első guild amelyben jártam "Horda mi érted vagyunk" néven volt Mekintos vezetése alatt pvp guid volt.Szeretem ott lenni de megszünt azért is hagytam abba hordában a játékot. Alliban a Venatus et rebelles klánba voltam Kirckhoff vezetése alatt pve/pvp guild föleg pvp de sok raidet szerveztek, azért hagytam el mert a vezér + 10 ember akivel jobban voltam elment és utána már hanyatlott,és már nem olyan jó a hangulat mint régen.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):2 év wowozok,de már 4 évvel előtte hallotam a játékról. Míg nem tudtam wowozni warcrat 3-tam és igy meg ismertem wow történetét.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Én szeretek pvezni de ha azok a raidek amikre szeretek járni idsek akkor szívesen megyek bgzni. Szerintem az nem gond ha az ember a játék egész területét ki akarja használni.Persze ha van raid azaz első.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Szerintem a gear nem számit ha az ember jó társasságban van, és élvezi az együtt eltöltött játék időt.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Pontosan nem tudom meddig remélem minél tovább lekött, legikábbb a suli utáni kikapcsolodás miat játszom. Jó wowozni!
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Kasszas karterem 80 as szintű hordás már nem játszom vele.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg felhúzott, feral talent eredetileg tanknak készült 2700 gs van.Értek hozzá

.
---------------------------------------Személyes-----------------------------------------
Életkor: 17
Neved: László
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Hétköznap koleszben vagyok, és ott tanulok,de ez nem akadályoz meg a wowozásban ott vannak bizonyos kőtelességeim amelyekről a többségében mentes vagyok.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Nekem nincs bajom az ilyen emberekkel, mert ez csak egy játék és a többség azért játszik wowwal, hogy kikapcsolódjon.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Szeretek kis instákba járkálni minden nap csinálok rhct és minden héten elmegyek heti raidek, bcs instákba is szeretek járni, hogy megismerjem a wow történetét.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Sokat vagyok online, de a tanulmányaim mindig is fontosabbak lesznek mint a játék azt gondolom érhető barátokkal osztálytársakkal hétköznap találkozok és együtt élek a koleszban 400 emberrel köztük szoba társammal aki szerencsére elviseli hogy esténként játszok.
Elolvastam a szabályzatot és megértetem minden világos számomra. Remélem csatlakozhatok.