Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: tgf

tgf 11 years, 7 months ago #2255

• Liliv
Karakternév: Liliv
Karakter kaszt: Hunter
Main talent: Marksmanship
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Liliv
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Survival (ezt még átgondolom)
Szakmák: Alchemy, Herbalism 450/450
GearScore érték: 3802
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb): vásárolt
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]: előző karim wodon 6,4k gs-es demo lock volt, azon nax-rs között majdnem minden glory-s acsi meg volt 10 fős változatban (uldu 10 és icc 10 teljesen meg volt, nax/eoe/os 10ből pedig csak az undying és a dedicated hiányzott): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Warriors%20of%20Darkness&n=K%C3%A4ndvi%C3%A4 itt megtekinthető
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában): hétköznaponként péntek kivételével 17:00-tól már fix h rá fogok érni valószínűleg 22:00-ig.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 10megás nettel játszok a gépem pedig bírja a 25ös raideket
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: egyik osztálytársammal közöltem, hogy wodról költözök taurira, és ő említette a guildet.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy ütőképes társaság munkájában részt venni, vagy ha az kell, akkor hozzátenni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: tapasztalt vagyok, nem mondanám h szokásom a hibázás, gyors a felfogásom, használom az eszem, segítőkész vagyok.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Warriors of Darkness realmon játszottam eddig csak. alliban nem túl ismert guildekben voltam, Rising Blood-ez a guild felbomlott, Mystique-ez is felbomlott (de előtte még leütöttük lk 25 hc-t és rs 10 hc-t), sniatrapS-ez is felbomlott, de itt is ütöttünk 1 lk hc-t, illetve a Drunken Legio-ban kezdtem mikor 80as lettem-de ott nem tetszett a társaság, mindenbe belekötöttek (még abba is h sindra nem sárkány hanem frost wyrm -.-")
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 1 éve játszok a wowwal, azelőtt más hasonlóval nem játszottam
PvP vs. PvE (+vélemény)? Pve, nem szeretek PvP-zni
Gear vs. Társaság (+vélemény)? inkább társaság centrikus vagyok, nem a gear miatt játszom, de azért örülök, ha 1-2 jó itemet megkapok
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: valószínűleg még sokáig fogok játszani
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): még nincs
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?

mellékelném wodon alt kariként használt hunteremet, ha nem lettem volna esetleg elég meggyőző: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Warriors%20of%20Darkness&n=Sh%C3%ABl%C3%9Fy
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.12 seconds