Karakternév:Blutonium
Karakter kaszt: Priest
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):Shadow
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Blutonium
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Holy/Disc
Szakmák: Tailoring/Enchant 420/420
GearScore érték: kb 6.330+(nem használom az addont)
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): lvl70 en shamanom volt naxx contektben shamanoztam majd mikor bejött Ulduar akkor hordás shamanom erre a papra cseréltem azóta játszok vele.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: BC és Wotlk összes boss.
Várható aktivitás: Minden nap kb fél6 6 fele és 10-11ig (ameddig nem alszok berajta)
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Névleges net sebeség 100mb/sec; full low grafikán játszom csak dbm és xperl van addonból és igy megvan a bossonként 9-10 fps ,de nem szoktam hibázni
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Nagyon régóta játszok már a taurin és ismerek pár guildet
A csatlakozási szándék motivációja: Megnéztem Armory-n a papokat és láttam,hogy a Main papok mind holy és disc(de lehet félrenéztem valamit)
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Minig a taxot csinálom leszarom a dps inkább 4. bosson csak 14k-t tolok de 300at damagelek az addokba és álltalába ilyen 65-70% ot én ölöm le a raideken ,illetve nem avgyok analfa béta és felismerem a shadowtrap-et és a necrotikot is . raideken kivül vevö vagyok bármilyen hülyeségre és bármiylen pvp eventre is.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): TAuri wow: 70en Hordás Guardians of Azeroth alias GOA guildben voltam és ott is maradtam addig amig az fel nem bomlott(ulduar eleje 80-on), átjöttem allyba a pappal az Outlaws guildbe csatlakoztam ahol végig ott voltam addig amig felnem bomlott(idén tavasszal) azota a Deep Inside guildve vagyok ,de most hogy elkezdödött az iskola nincs ember és raid se ezért szeretnék tovább állni.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 70-en kezdtem el játszani és az elött lettem megh lvl70 mielött berakták volna SWP-t azota játszok aminek kb 5-6 éve fene se tudja.
PvP vs. PvE (+vélemény)? mindkettő jöhet ,de Pve-ben nem szeretek más "ügyetlensége" miatt szivni és rühelem az AFK-os raideket.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Gear(jól összerakott nem GS gear) + jó társaság bár eddig nekem sehol nem volt bajom ezzel.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Amig nem ütközik semmi magánéleti gonddal addig játszani szeretnék
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Darni feral tank druid
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: ICC kontektbe kaptam haveromtol (ö csak PVPzet vele igy ami PVE gear rajta van azt mind én hordtam össze neki) azthiszem megvan neki az 5.6+ os GS
----Személyes------
Életkor: 18
Neved(becenév v. keresztnév): Bálint ,de játékban jobban szeretem a Blutonium vagy Blut szólitást
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Régebben vizilabdáztam elég sokat(6 évet) de mára maradt a Fifa és a Péntek,Szombat esti kocsmázás illetve házibulik.
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Semmi bajom velük, régebben gyakrabban játszottak megmaradtak a guildbe de mára már kevésbé de azért ha kell jönnek .jó az ha van ilyen .
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Minden jöhet igazából minmimális mértékben achi függö vagyok igy minden achizos raid,insta jöhet
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Ha van pénzem nem ülök itthon péntek és szombat este ,ha nincs akkor marad a WoW . iskolába járok még, ezért délelött meg értehő miért nem vagyok fent .