Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: tgf

tgf 11 years, 7 months ago #2232

• Tabufaq
Karakternév: Tabufaq
Karakter kaszt: Druid
Main talent: Restoration
Armory link: wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU] Tauri WoW Server&n=Tabufaq&gn=
(Off talent: Balance, sajnos nem értek hozzá)
Szakmák: Leatherworking 450, Skinning 450
GearScore érték: resto: 6175 (balance: 6021)
A karakter eredete: Ajándékba kaptam még kisebb korában, miután meguntam az eredetit (MoP).
Eddigi jártasság raidek terén: Full Classic, BC, WotLK, Cata, és MoP: Mogu’shan Vaults
Várható aktivitás: Amikor nincs más programom. Minimum heti 3 este (19-től reggelig akár), + napközben random.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: Remélhetőleg holnaptól 20Mbit/sec (jelenleg csak 5). Core 2 duo 2,8Gh, SAPPHIRE HD6870 1GB, 4 GB DDR2 RAM
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Tauri Klánhirdetőfal, majd SA honlap.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy jó hangulatú, aktív klán tagja lenni, akiknél nem a „vérünket (és főleg tagjainkét) adjuk a progress érdekében” elv uralkodik. Szórakozásra vágyom, nem még 1 munkahelyre.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Egy lelkes, segítőkész csapatjátékost nyernétek személyemmel, aki lehetőségeihez mérten aktívan részt venne a klán életében.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai: eredetin az Arathor-on játszottam, tört szerveren pedig egy ideig a revol-on, majd itt, a taurin. Taurin eddig 1 guildben voltam tag, de egy hosszabb külföldi utam alatt megszűnt.
Játéktapasztalata: 2006 óta játszom WoW-al, próbáltam GW-t, de nem jött be.
PvP vs. PvE: Mostanában már nincs sok kedvem PVP-zni, a PVE jobban leköt. De szívesen részt veszek guild szintű szervezkedésben (pl for the alliance)
Gear vs. Társaság: Egyértelműen a társaság. A gear csak ahhoz kell, hogy bizonyos tartalmak könnyebben lemenjenek. Szívesen gear-elődök, de sosem vesznék össze egy item miatt csak úgy senkivel sem.
WoWon belüli karrierjének célja: Lassan 8 éve játszom ezzel a játékkal, kisebb kihagyásokkal. A jelenlegi tartalom (MoP) annyira nem tetszik, de várom a következő kiegészítőt. Amíg lesz WOW, biztos kap újabb és újabb esélyt. Amennyiben sikerül találnom egy jó közösséget, a játékon túl még egy dolog ide köt majd.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Taurin van még egy retri/prot palám,amit én húztam fel teljesen (5,7k GS), és amihez értek is (eredetin pala a main-em). A többi karakteremhez sajnos szinte egyáltalán nem értek.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága: lásd előző.

------Személyes adatok-------

Életkor: 25 év
Neved(becenév v. keresztnév): Tabu
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír:
Kötetlen munkaidőben dolgozom, viszont sokat sportolok (terepfutás, többnapos gyalogtúrák, sziklamászás), ami sok szabadidőmet lefoglalja. Ezen kívül sokast utazom külföldre munka ügyben, és pihenés céljából. És még számos nem rendszeres program. De WoW-ozni is sokat szoktam 

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Nélkülük elég üreskés lenne a játék világa, hiszen rengetegen vannak. Ők is nagyon fontos résztvevők, szívesen játszom velük 5fős instáktól egyszerűbb raidekig bárhol, ha értelmesek. HC raidekre, vagy specifikus és nehéz achi run-okra nem valók.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg:
Nagyon szeretem az old contenteket, hiszen ezeken nőttem fel a játékkal kapcsolatban, ráadásul igen hangulatosak is. Amikor csak tehetem, mindig megyek ilyenekre.
5fős heroicok repu és EoT, EoF szerzés céljából jók, amikre már nincs szükségem. Ha a guildből valaki menni szeretne, szívesen csatlakozom hozzá, vagy heti 1-2 alkalommal magamtól is randomra.
RL vs Ingame: Real life… Rengeteg izgalmas dolog vár ránk a való életben is. De egy nagyszerű játéknak tartom a WoW-ot, ahol jófej és értékes emberekkel lehet megismerkedni. Persze ha jó a csapat, szívesen látnám őket játékon kívül is.

A tagfelvétel elküldésével kijelentem, hogy a Guild Szabályzatot, valamint a DKP Rendszer működési elveit ismertető tájékoztatót ismerem, és érvényességüket elfogadom.
The topic has been locked.

Re: tgf 11 years, 7 months ago #2233

• Duur
  • Administrator
pompás! Keress fel minket, elfogadva.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1