Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 11 years, 7 months ago #2229

• Buffie
Karakternév:Buffie
Karakter kaszt:Rugo
Main talent:Combat
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Buffie
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel):nincs (pvp sub)
Szakmák: Jc + Mining
GearScore érték:5.6k
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):Én huztam fel:D
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raidek is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:hát voltak de aztán nem jártam oda és elfelejtettem de a mostani wotlk-ban icc toc tudom a taxokat:) + ulduba is kicsit mert amikor voltam veletek megtanultam:)
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):suli után kb 5.6 tól este 12ig ráérek mindig vagy elöbb:)
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:huha ezt nemtudom, de nemszokott raid közbe elmenni semmi, semmi baj nincs a gépemmel:Dés a nettel se
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről:Guildban voltam már párszór és onnan:)
A csatlakozási szándék motivációja:Ez régen is egy jó guild volt, meg remélem msot suli kezdéskor is:)
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:hát, hogy lenne egy ÚJ jófej, ügyes emberke a klánba:)
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):taurin játsozttam meg catán , és a mostani guildól azért lépek majd ki, mert mindig van insta de soha nemvisznek, mert van egy csomo rugo, és énnemrég léptem be és ezért:) meg nemanyira jó a társaság:)
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):7éve wowozok:)
PvP vs. PvE (+vélemény)?mindkettö ,de pvp ézni jobban szeretek, élvezetesebb:)
Gear vs. Társaság (+vélemény)?társaság
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:sok idöre, és szeretnék egy jó dpst (hogy mindig elsö legyek raideken)
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van):Fakerz ha 80as lesz ezakarom hogy legyen a mainem majd( resto shami)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?én huzom de csak 50es

becenév:Petike
és szabadidönben BMX ezeket:) és 18 éves vagyok:)
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.12 seconds