Karakternév: Arfenor
Karakter kaszt: Death Knight
Main talent: Unholy-Frost
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-talents.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Arfenor
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): igény esetén Blood DPS vagy Blood tank
Szakmák: Blacksmithing és Inscription
GearScore érték: 5811
A karakter eredete: BC-ben kezdtem, ott nagyon sokat voltam aktív
Eddigi jártasság raidek terén: Classicban nem annyira, maximum fejlődés közben, de full BC-WotLK
Várható aktivitás: Amennyiben előre ki van hirdetve (feltüntettétek, hogy ki van) az esemény, úgy előre tudom jelezni az aktivitásomat. Általában az esti órákban a csütörtök kivételével, ritkább esetben más napon is, érdeklődés esetén bővebben kifejtem.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 54 Mbps és 100 Mbps attól függően, hogy koliban, vagy otthon tartózkodom, Dalaranban kicsit laggol néha
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: World trade-en jeleztem guildkeresési szándékomat, és az egyik tag ajánlotta a honlapot, ahol utána jártam az információknak
A csatlakozási szándék motivációja: Egy korábbi guildemhez hasonló, értelmes vezetőséggel és tagsággal rendelkező, aktívan raidelő és teamspeaken kapcsolatot tartó társaságot keresek saját, ez által a guild fejlődése céljából.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Általános aktivitás, közvetlen, érett, társasági viselkedés – játékban és azon kívül egyaránt. 25 ös raideken általában top 5 DMG done (többiek szintjétől függően).
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Egy-két funszerver kivételével (karakterpróba, stb.) csak Tauri. Az Independence guild-ben Classleaderként voltam jelen, ez BC után nem sokkal ketté szakadt az eltérő nézőpontok miatt, és az általam támogatott társaság sajnos felbomlott a megfelelő setup hiánya miatt.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): 2007-ben kezdtem el, egy kis kihagyás után kb. 3 évig napi szinten aktív voltam, most pedig az egyetem melletti kikapcsolódási szintnek megfelelő aktivitással egy éve ismét játszom. Más hasonló, számítógépes játékkal még nem volt dolgom, inkább M.A.G.U.S. és társai offline, fizikai formában.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Mindkettőt szeretem, de stratégiakedvelőként inkább a PvE-t részesítem előnyben.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Inkább skill és társaság. Nyilván fontos a megfelelő felszereltség, de +20 GS miatt nem megyek szembe az elveimmel.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: A folyamatos fejlődés híve vagyok, az új kihívásokat nagyon szeretem. Olykor csak tisztán roleplay-ezem mind játékstílusban, mind viselkedésben, máskor modern fejjel vágok neki bármelyik instának. Addig szeretnék játékban maradni, amíg a való életem nem látja semmilyen kárát. Kicsit Avatar-feelingem van ezzel kapcsolatban, szeretek kiszakadni a való életből, de azért nem hanyagolnám el a barátokat, munkát, egyetemet, stb.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Gailiela (5,7k assa rogue), Adaren (5k feral DPS)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)? Mind a sajátom. Inkább a main karakteremet részesítem előnyben, de igény esetén használom a másik kettőt is, teljes mértékben értek hozzájuk.
------Személyes adatok-------
Életkor: 23
Neved(becenév v. keresztnév): Ádám
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Egyetemre járok, ahol a gólyákat segítő mentorgárda tagja vagyok (ez heti rendszerességű tevékenység), ezen kívül pedig 12 éve küzdősportolok (karate, judo, capoeira, muay thai).
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont): A ritkább játéknak mindenkinél megvannak a maga okai. Ha a guild érdekét nézem, akkor megfelelően alátámasztott érvekkel és okokkal megérthető, mert így is lehet a guild segítségére az illető, ha pont jó időben van online. Amennyiben nem guild tag, úgy externáliaként nem befolyásoló tényező számomra

(csak hogy szakmánál maradjak)
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? Céltól függ. Mint föntebb említettem, kikapcsolódásként néha beleélem magam a WoW világába, hogy kiszakadjak a való életből, így néha lejárok egyedül is alacsony szintű instákba (már ahová beenged), de nagyon sok kedvencem van heroic 5 fősekből is.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Szerintem tökéletesen összeegyeztethető a való életben nyújtott teljesítménnyel. Aki kipróbálás nélkül lekockáz, esetleg elítéli a hasonló játékokat, attól mindig megkérdezem, hogy hányszor képzelte magát egy filmet nézve a főhős szerepébe…