Karakternév: Londrandir
Karakter kaszt: Warlock
Talent: Affliction / Destruction - A fight igenyei szerint valtok koztuk, peldaul volt eset, hogy gyengebben gearelt team eseten LK-nal Destrora kellett valtanom a replenishment effekt miatt meg a valkyr-ok instant dps-elese erdekeben
Armory link :
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Londrandir
Szakmák: Enchanting / Tailoring
GearScore érték: 5596 (Ez egy erdekes dolog, mivel kitudnam rakni 5700 fole, viszont igy tobbet sebzek (Abyssal rune stb))
A karakter eredete: Sajat karakter, 'Elhunyt' eredetis karakterem nyoman keszitettem amivel LK eljovetelevel abbahagytam az ottani jatekot:
eu.battle.net/wow/en/character/nordrassil/Londrandir/simple )
Eddigi jártasság raidek terén:
Classicban kezdtem ami nem tartott soka mivel a vege fele kezdtem jatszani viszont BC-ben minden egyes raid bosst oltem.
Akkoriban Nordrassil egyik vezeto PvE guildjenek <Mystic> -nek voltam egyeduli magyar tagja ami egy HC raid guild volt, tehat heti 6 nap 4 ora raid es amit el lehet kepzelni nagyjabol BC-ben mindent csinaltam a warlockkal. meg range tankoltam is (tankoltam Leotherast FR gearben, Illidant shadow res gearben, Eredar twins-bol egyiket pedig stami gearben)
LK content viszont uj nekem, meg sokmindent nemtudok. Taurin nem jatszottam tul sokat, viszont sikerult megszereznem a Kingslayer title-t guild-el, mivel gdkp-ra nem jarok.
Várható aktivitás: Mostanaban nagyon sokat jatszom, talan tul sokat is viszont ha kevesebb idom lesz akkor is megprobalok minimum heti 2-3 raiden reszt venni.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: ~10 MB/sec kb 15-20ms; Intel Core i5 quad core, 8 gb DDR3 1600, GTX66 OC valtozat, emelett van UPS-em ami 2 orat is tartja a gepem valamint egy stick-es backup internetem, tehat aramszunet eseten is tudok jatszani
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Whotan ajanlotta.
A csatlakozási szándék motivációja: Mielott meg kijon Cata, szeretnem teljesen megismerni Wotlk-et
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: 1 plusz dps/enchanter/tailor meg egy uj tag akivel dumalhattok
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Emlitettem az EU-Nordrassil <Mystic> guildjet ahonnan a tavozasom azert volt mert abbahagytam a jatekot, utana voltam admin valami wow nofear nevu szeron ahol nagyreszt programozassal foglalkoztam tehat nem jatszottam, most meg ittvagyok.
PvP vs. PvE: Nincs errol velemenyem, eddig miota jatszom mindig PvE-ztem viszont most guild hianyaban keszitettem egy PvP frost mage-t azert, hogy vegre probaljam ki azt is, eddig eleg erdekes
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Legyen mindketto de a jo gear nemsokat er rossz tarsasagban
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ez egy jo kerdes, nem igazan szoktam tervezni ilyesmiket, de valoszinu addig amig jol telik.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek (amennyiben van): Xevyr (5.2k gs DK tank, Kingslayer title) / Mortyer (5.6k pvp Frost Mage)
Alt karakter eredete: Minden karakteremet en magam keszitettem level 1-tol, soha nem volt kredit az accomon vagy mas altal keszitett karakter.
------Személyes adatok-------
Életkor: 25
Neved(becenév v. keresztnév): Feri
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír (hobbi, sport)? Huh.. hat regen sportoltam (judo) utana programozo voltam egy software cegnel, kesobb kamion sofor meg nehez gepesz epitkezesben, jelenleg szallitasi menedzser vagyok egy cegnel napi 4 oraban es hobbibol pedig gitarozni tanulok

Ja es Erdelyben lakom