Karakternév: Karmaa
Karakter kaszt: Warrior
Main talent: Egyenlőre Arms,késöbb Fury. Armory link:
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Karmaa
Off talent: Ahogy a Fury-t összerakom Arms lesz az off.
Proffok: Blacksmith+Mining (Folyamatban)
GearScore: 3000
A karakter eredete: saját kezüleg alkotott.
Eddigi jártasságok Raid terén: Alap WoW,Burning Crudade,WotLK. A Taurin belül egyedül ICC-ben nem jártam még sajnos az összes többi Raidet taktikkal együtt ismerem. Achivmenteket is tudok mutatni de azt másik karakteremnél Reborn realmon belül.
Várható aktivitás: Esti Raid időkre minden nap (19:00/19:30-23:00) illetve napközben ahogy szabadidőm engedi.
Internetsebességem 80 Mb/s ezzel nincs probléma,a gép egy középkategóriás számítógép maximum dalaranban akadok kicsit a sok player végett.
A csatlakozási szándék motivációja: Szeretnék egy erős,igazságos,jó fej közösséghez tartozni ahol az emberek nem marják egymást nem szólnak be a másiknak,ahol rend van és képesek vagyunk élvezni együtt a játékot.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Aktív,segítőkész,értelmes,barátkozó ember vagyok,értek a karakteremhez és kész vagyok vele bárhol részt venni ahol szükség van rám. Továbbá 7 év játéktapasztalatom van,ebből 3 évet eredeti realmon töltöttem sima WoW és BC idejében (Realmok: Sylvanas,Ragnaros).
WoWon belüli karrierjének célja(i): Egy rendes gearelt karaktert szeretnék aki ha nem is "celeb" de ismert ember és nem arról,hogy hány itemet ninjázott meg hány guildben járt és hogy mekkora szája van a chaten.
Mennyi időre tervezi pályafutását?: A WoW nekem szabadidő töltésnek (Szabadidő töltés = Mikor épp nincs programom barátokkal,barátnőmmel) mindig megmarad majd.
Alt karakter: Egyenlőre nincs!
----Személyes------
Életkor: 20
Nem: Fiú
Becenév,Keresztnév: Gergő,Geri vagy csak lazán Karma. =)
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Okj-s képzést végzek,emellett diákmunkát vállalok. Amikor tudok kondizok és amennyi időt csak lehet a barátnőmmel töltök. <3
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Semmi probléma.Játszanak úgy ahogy tudnak nincs ezzel probléma.Ők is a guild tagjai aktivítástól függetlenül ugyanannyi joguk van.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Szeretem a régebbi hc-kat és raideket mert nosztalgiát kelt bennem. Egyébként ha belegondolunk régi HC-ból is eshet manapság is jó dolog,gondolok pl a Raven Lord mountra Anzuból. Szeretek lejárni mindenfajta helyre és ha tehetem megyek is! =)
Nyilván más eredetin minden mint Taurin de régóta járom itt a realmokat és a régi formájához képest elismerem a fejlesztőket mert tényleg próbálkoznak rendes játékélményt nyújtani.
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
A kezdetben magába szívott a játék ahogy szerintem mindenki mást is és egy időre függővé tett. Manapság már célirányosan csinálok mindent és a függőség eltűnt. A szeretet a játék iránt megmaradt mert a Warcraft összes részét ismerem régebbről a könyveket is egyszóval ezen nőttem fel. Sokat jelent nekem a játék de 20 évesen lassan a saját lábamra kell állnom és az a legfontosabb. Mindent összevetve ha van rá időm szívesen játszom! =)
A szabályzatot elolvastam a DKP rendszert ismerem és nagyon remélem,hogy a kis gs ellenére lehetőséget kapok hiszen azt mind tudjuk,hogy nem a gs a lényeg (mindig).
Ui: aktív EoT farmmal 5 nap alatt 5k-gs-t üt manapság minden player!