Karakternév: Terpetto
Karakter kaszt: Death Knight
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Blood tank
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=Terpetto
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): frost dps, de nagyon csekély
Szakmák: mining+jewelcrafting 450
GearScore érték:
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját magam húztam fel.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: A contentet végigtankoltam Naxxramastól kezdve, tartottam közben egy év "pihenőt", így ICC taktikkat csak nemrég tanultam be
Várható aktivitás: minden este, akár reggelig is, tanév közben viszont maximum hétvégéken
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: 1GB VGA, 4GB RAM, 2,1 DC Proc, Net: 10MBit/sec
Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Barátnőm, Classandra ajánlotta
A csatlakozási szándék motivációja: játszani és jól érezni magam wowban szabadidőmben csak egy jó társaságban lehet, barátnőmtől cska pozitívakat hallottam a guildről.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: A DK tankhoz teljes mértékben értek, és további karaktereimmel is rendelkezésére tudnék állni a guildnek szükség esetén.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Csak tauri, előző klánom: The Decimal Twins kicsinyes looton való veszekedések és hisztik, raidről leleavelések, és személyes ellentétek miatt mára szinte az összes vezető leleavelt, így sajnos akármennyire is jól éreztem ott magam, nincs értelme tovább húzni.
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Metin2-n kezdtem az MMORPG-t, SWTOR-rel játszok még néha, BC végén kezdtem el, de akkor még csak pvpzgettem.
PvP vs. PvE (+vélemény)? Mindkettőt szeretem, bár most, hogy elővettem a tankomat jobban preferálom a PVE-t.
Gear vs. Társaság (+vélemény)? Utálom, amikor a hülye gs alapján döntenek el mindent, tudjuk, hogy sok kasztnál (főleg pl tanknál) nem a gs hanem az értelmesen összerakott gear a mérvadó. A társaság pedig természetesen nagyon fontos, hiszen azért vagyunk klánban, hogy ne lfgs veszekedős idiótákkal kelljen raidelni, és hogy legyen egy társaság, amelynek részeseként érezhetjük magunkat.
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Ameddig lesz időm játszani, és kikapcsolódást nyújt, addig fogok játszani.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Tullius-firemage-~5200gs, elég jól értek hozzá, a többi karakterem gearje egyelőre elhanyagolható
Minden karakteremet saját magam húzom, hiszen csak úgy lehet igazán megtanulni, "megszokni"
----Személyes------
Életkor: 20
Neved(becenév v. keresztnév): Balázs
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Buli, rendszeres piálás, olvasás
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Én örülök, hogy azok az emebrek is föllátogatnak néha, akik már egyéb elfoglaltságuk mellett kevés időt tudnak szakítani a társaságra.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Mindig akad egy-egy oylan karakterem, amival vaalhová szívesen elugrok:)
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Újabban egyre kevesebbet ülök a gép előtt, karaktert is kevesebbet húzok, néha csak farmolni/raidelni/ a társaság maitt jövök fel, érdeklődök, hogy hogy ment a raid stb.
Elolvastam a szabályzatot meg minden érthető számomra