Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 12 years, 9 months ago #146

• Bräindräin - Warlock
Karakternév: Bräindräin
Karakter kaszt: Warlock
Main talent: Affliction
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri&n=Br%C3%A4indr%C3%A4in
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Kérésre váltok szívesen bármilyen talentra.
Szakmák:Enchant / Jc (407/407)
GearScore érték: 5450
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):Ismerősömmel cseréltem, ő adta atauris lockot én neki cserébe adtam WOD-osat.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:
Nax 10/25: Full ; Ulduar: 10/25 utolsó quarter kivételével ; TOC 10N/25N full , TOC 10 HC-t nemütöttem, TOC25HC 4/5 , ICC10: 8/7 , ICC25: Első 3 szárnyből csak Proff nemment le,4. szárnyből 1. bosst ütöttem.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Este kiírt raidre valószínűleg mindig feltudok jönni,illetve délelőtt amikor nem dolgozom.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:8Mbs/4Mbs, 25ös raidek laggmentesen futnak.
A csatlakozási szándék motivációja:
Szeretnék végre egy jó csapatba kerülni, ahol pve sikereket tudok elérni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:
Aktív tagja lennék a guildnek, illetve raideken megfelelően teljesítenék.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Szerverek: Reborn (Burning Crusade idején játszottam, BT-t illetve SWP-t ütöttem szintén Lockkal) WOD: (kb 1 évig játszottam itt,legfőképp pvpztem.) Klánok: Last Brotherhood (nem volt jó a csapat, a guildnek kevesebb mint a fele volt képes figyelni fight közben,ezért nem élvezett volt a pve hanem rémálom és idegeskedés,ezért léptem ki tőlük.) Fight Club( jelenlegi guildem, ez a 3. hét hogy nem incul ICC25, nagyon passzív a klán ezért szeretnék másik klánba belépni.)
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):
BC óta játszom kb 5éve, szeretem WOWon pazarolni szabadidőmet
PvP vs. PvE (+vélemény)?
Mind kettőt szeretem és mind kettőt fontosnak tartom.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?
A gear szerintem lényegtelen,ha a társaság oda tud figyelni és ért a castjához.
(ha a kérdés arra irányul hogy a társaság legyen kedves/vicces stb ez fontosabb-e annál hogy geares-e akkor is csak azt tudom mondani hogy a gear csak másodlagos)
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:
ICC10/25 öt szeretném kitakarítani,illetve HC változatával is szívesen megprobálkoznák. PVP-ben meg 3v3 2000 a cél.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!):Nincs más karakterem.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?

------Személyes adatok-------

Életkor:18
Neved(becenév v. keresztnév): Ricsi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
hobbiszinten focizom

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----

Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Ha raididőben mindig aktív akkor szerincsem nincs velük semmi baj, viszont azt nemtartottam soha jogosnak ha egy rendszeres raidelő nemjut be a csapatba mert helyette egy "casual" megy.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Miután megvannak az achievmentek szerintem teljesen fölöslegesek a 5fős heroicok,napi 1 RBG a frost miatt és kész BC instákba szívesebben járok (nagyon szép a t6 )
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Első mindig az "élet" utána jön a játék, de próbálom úgy alakítani a dolgokat hogy insta közben ne legyen más dolgom, persze ha dolgozni hívnak vagy hasonló fontos dolog jön közbe akkor azt próbálom előre jelezni ha tudom.
The topic has been locked.

Re: TGF 12 years, 9 months ago #147

• Bräindräin
ICC10 7/11 *
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.12 seconds