Karakternév: Bräindräin
Karakter kaszt: Warlock
Main talent: Affliction
Armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel):
wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri&n=Br%C3%A4indr%C3%A4in
Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): Kérésre váltok szívesen bármilyen talentra.
Szakmák:Enchant / Jc (407/407)
GearScore érték: 5450
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, lopott stb):Ismerősömmel cseréltem, ő adta atauris lockot én neki cserébe adtam WOD-osat.
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat - régebbi raid is (Classic, BC content, Wotlk eleji)]:
Nax 10/25: Full ; Ulduar: 10/25 utolsó quarter kivételével ; TOC 10N/25N full , TOC 10 HC-t nemütöttem, TOC25HC 4/5 , ICC10: 8/7 , ICC25: Első 3 szárnyből csak Proff nemment le,4. szárnyből 1. bosst ütöttem.
Várható aktivitás (hétköznap mettől meddig érsz rá általában):Este kiírt raidre valószínűleg mindig feltudok jönni,illetve délelőtt amikor nem dolgozom.
Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás:8Mbs/4Mbs, 25ös raidek laggmentesen futnak.
A csatlakozási szándék motivációja:
Szeretnék végre egy jó csapatba kerülni, ahol pve sikereket tudok elérni.
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:
Aktív tagja lennék a guildnek, illetve raideken megfelelően teljesítenék.
Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Szerverek: Reborn (Burning Crusade idején játszottam, BT-t illetve SWP-t ütöttem szintén Lockkal) WOD: (kb 1 évig játszottam itt,legfőképp pvpztem.) Klánok: Last Brotherhood (nem volt jó a csapat, a guildnek kevesebb mint a fele volt képes figyelni fight közben,ezért nem élvezett volt a pve hanem rémálom és idegeskedés,ezért léptem ki tőlük.) Fight Club( jelenlegi guildem, ez a 3. hét hogy nem incul ICC25, nagyon passzív a klán ezért szeretnék másik klánba belépni.)
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja):
BC óta játszom kb 5éve, szeretem WOWon pazarolni szabadidőmet
PvP vs. PvE (+vélemény)?
Mind kettőt szeretem és mind kettőt fontosnak tartom.
Gear vs. Társaság (+vélemény)?
A gear szerintem lényegtelen,ha a társaság oda tud figyelni és ért a castjához.
(ha a kérdés arra irányul hogy a társaság legyen kedves/vicces stb ez fontosabb-e annál hogy geares-e akkor is csak azt tudom mondani hogy a gear csak másodlagos)
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:
ICC10/25 öt szeretném kitakarítani,illetve HC változatával is szívesen megprobálkoznák. PVP-ben meg 3v3 2000 a cél.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!):Nincs más karakterem.
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?
------Személyes adatok-------
Életkor:18
Neved(becenév v. keresztnév): Ricsi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
hobbiszinten focizom
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):
Ha raididőben mindig aktív akkor szerincsem nincs velük semmi baj, viszont azt nemtartottam soha jogosnak ha egy rendszeres raidelő nemjut be a csapatba mert helyette egy "casual" megy.
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?
Miután megvannak az achievmentek szerintem teljesen fölöslegesek a 5fős heroicok,napi 1 RBG a frost miatt és kész

BC instákba szívesebben járok (nagyon szép a t6

)
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:
Első mindig az "élet" utána jön a játék, de próbálom úgy alakítani a dolgokat hogy insta közben ne legyen más dolgom, persze ha dolgozni hívnak vagy hasonló fontos dolog jön közbe akkor azt próbálom előre jelezni ha tudom.