Karakternév: Yllumi
Karakter kaszt: Warlock
Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Demo, nem jó armory

Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): -
Szakmák: engi + tailoring (450/450)
GearScore érték: 5559
A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb): saját kezüleg alkotott
Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]: naxx 10/25 , uldu 10/25 , toc 10/25 (hc) , icc 10/25
Várható aktivitás: Minden nap, főleg esténként vagyok de szinte egész nap

Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: vidi kártya : ATI Radeon HD 4670,- nem szokott megszakadni se a netem, és a gépem se laggol sehol
A csatlakozási szándék motivációja: nagyon sok jót hallottam a guildetekről,szeretnék egy normális és értelmes guildhez csatlakozni
A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel: Lenne egy értelmes warlockotok akik mindig tud raidelni, tudok segíteni ahol kell, és raidekben is hasznomat vennétek jó dps ként

Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit):
Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): Revolutionary:Feloszlott,Erruption: Feloszlott
WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?: Hú hát nem tudom. Még egy ideig biztos fogok játszani, és azért játszom hogy szórakozzak, kikapcsolódjak.
Feltüntetésre kívánt Alt karakterek(ajánlott!):- (még nem 80 as de van 2 74 es karakterem ami hamarosan 80 as lesz)
Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?: Saját kezűleg húzom fel őket
----Személyes------
Életkor: 15
Neved(becenév v. keresztnév): Ricsi
WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír? motorozás,biciklizés,pizzériában haverokkal lógni
------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----
Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):semmi gondom velük. játszanak nyugodtan heti 2-3x
Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg? taurin nem mindig jó a hc mert van pár bugg és emiatt nem lehet élvezni..
RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...: Naponta szoktam haverokkal találkozni. focizni,motorozni, bulizni, stb..