Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Kisuna
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Kisuna

Kisuna 12 years, 10 months ago #114

• Kisuna
Sziasztok! jelentkezem tgf-re 5500gs-es Prot paladin vagy off gearben megtalálható a retri, illetve némi holy is, eredetiztem 1 évig , körülbelül 4-5 éve wowozozok, paladinal 3 éve játszom, ezernyi guildem volt már taurin de sehol nem találtam meg a helyemet egy jó társasághoz szeretnék tartozni és remélem bennetek ezt megtalálom. Ki probáltam már magam Officer illetve Guildmaster ként is több nagyobb sikerrel. Taktikákal tisztában vagyok kivéve Rotface, Proffeszor és Festergut velük sajnos annyira nem volt szerencsém találkozni és le ölni:) Saját magamról is megemlitenék pár dolgot: Tamásnak hívnak 17 éves vagyok saját cégel rendelkezem így hetente 1x éjszakázom azon az egy napon este nem vagyok elérhető:) nagyon ember barát vagyok szeretek hülyéskedni és viccelődni de instákon oda teszem magam! a Tgf-ről meg Cury-től hallotam hírdette ráírtam kérdezőskődtem majd megtetszet és jöttem szerencsét probálni Hát ennyit rólam
The topic has been locked.

Re: Kisuna 12 years, 10 months ago #116

• Duur
  • Administrator
Amiket írtál elviekben nincsen probléma vele, csak egyáltalán nem követi a megadott sémát. Keress fel minket ingame aztán elbeszélgetünk.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.10 seconds