Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Tagfelvétel
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tagfelvétel

Tagfelvétel 11 years, 8 months ago #1105

• Thorolus
Karakter neve: Thorolus
Karakter kasztja: Paladin
Main Talent, az armory linkje: Protection, wowarmory.hu/character-talents.xml?r=%5B...Thorolus&group=1
Off Talent: Retribution (5.3k)
Szakmák: BS + Mining Full | Egy két 495 gs-el rendelkező item elkészítésére is van recept. (24 IL - Pillars of Might)
GS értéke: 5540
A karakter eredete: Saját kezűleg alkotott és fejlesztet, az account soha nem került megosztásra.
Raidek terén való jártasságok: Obisidian Sanctum 10-25; Vault of Achivon 10, 10-HC, 25; Onyxia's Lair 10-25;
TOC 10, 10-HC, 25; ICC 10: 8/12, ICC 25: 8/12; Ennyi lenne a fontosabbakból.
Várható Aktivitás: 17.00-0.00 GMT[+1]
Internet Sebessége, és Hardver Kapacitás: 4MB/s letöltési sebesség, 1MB/s feltöltési sebesség, UPC-tól;
AMD Phenom II X2 545 CPU 3.00GHz - 4,00Gb 1333Hz - ATi Radeon HD 4800 - GDDR3 512MB | 25-ős Raiden, 15 a Latency, és 40 FPS.
Windows 8 - x64
Információ a Guild-ről: Nagyon sok helyen át jutott el hozzám ez az információ. Több megbízható forrásom is, kiválónak találta a guildet.
Szándék motivációja: Szeretnék egy olyan társaság tagja lenni, amely jó hangulatban, esetleg viccesen, és szépen lenyom egy raid-et.
Ahol a Guild vezérség felelősséget, és fair-séget ígér, s megtartja a szavát. Ahol, nem az újoncokat szipolyozzák, és kínozzák, ahol nem protekció alapú a Loot osztás.
Felvételem előnyei: Egy új Tank/Tag, még több izgalom, és egy halom popcorn. Ezenkívül szolgáltatásaimat a guild javára ajánlom.
Felelősségteljes munkavégzést, és raidelést hajtok végre, így növelve a Raid sikerességét, és egyben támogatom a Raid-et reménnyel, és magabiztossággal.
Előző Szerverek, Guild Tagságok: IllidanWoW - Nőügyek miatt megszűnt.
Tauri - Eternity: Nem volt elég hely Raidekben (akkor még retri-pala, s jó sok volt belőle...), ezért kivágtak: "Nem Raidelsz eleget a Guildel." indokkal...
Tauri - United Legion: 1.5 hétig tagja voltam, de mivel a "Kettő Darab" Guild Vezér egyszer sem jelent meg, ezért elmentek a tagok...
... és távoztam.
Tauri - DeathWeaver: Saját, én alapítottam. Kiváló volt, csak az emberek feljelentkeztek Raid-re, ígérgették a részvételt, és nem jelentek meg. A kérdéses, "Hol a frászkarikában voltál imént, tegnap???" -ra, a következő válasz érkezett: "Nekem van életem, és senkinek semmi joga, és senkinek semmi köze ahhoz mit csinálok." - Idézet, és nyelvtanilag helytelen. Tudván, hogy borzalmas Lead vagyok átadtam a helyem, és elhagytam a guildet. ( Ez, vagy Kickelek minden élőlényt a Realm-ból. )
Hasonló Játékokkal való Tapasztalat: Aion, Rift, Magyar - MMORPG, DC Universe Online, Metin II, Runes of Magic, Everquest II,
PlanetSide II, Dragon Age: Origins, - Awakening - II, War of The Immortals, Vindictus, C&C: Tiberium Alliances, Star Trek Online, APB Reloaded, Champions Online, Forsaken World.
A WoW-ot 4 éve ismerem, és most kezdek igazán újra a csúcson lenni !
A World of Warcraft, mindenképpen érdekes, és mint társadalmi, mint neveltetés céljából, ajánlatos alkalmazni. Azonban, sajnos korlátolt, és nem teljesen dinamikus :/...
PvE, vs PvP: A PvE-t szeretem, a pvp-t nem. Máshol szeretem a pvp-t itt nem. Szerintem unalmas :/...
Gear VS Társaság: A kérdés mélyen gyökeredzik, de ha meggondoljuk, mi haszna a gear-nek társaság nélkül?
A gear célt add, de a cél, az csak egy indok, hogy a társasággal légy! Hát mit ér egy 6.8k GS es, PVP Pala, ellenfél nélkül?
Mit ér egy 27k GS-es extra Kamikaze Arcane Mage, Tank, vagy Heal nélkül?
Pályafutás: Minimum fél év, amíg jön a Cataclysm... Ha az jó, és nagyon jó !, akkor még sokkal több időre.
Altok: Feltüntetésre Nincs.

-- Személyes --
Név: Németh Károly
Életkor: 20
Becenév: Karesz, Karcsikám, Karcsi-bácsi o.o
Egyéb Elfoglaltságok: Kocka vagyok, nyüvöm a gépet.
-- Egyéb Témák --
Casualok: Természetesen semmi probléma. De, azért néha egy Raid férjen bele :/...
Heroicok: Persze! PreBC, BC: Amíg élek, lehetőleg nem... Nem a méret a probléma,
hanem maga... az egész :/, olyan mintha Unreal Tournament 1999-es mecset tolnák x'D!
S soha nem a méret a lényeg, hanem a skill, persze... a több mindig jobb.
Real Life VS. Ingame: Az igazat megvalva a wow-ban, kevés hülyével és problémával találkozol, és nagy része könnyen megoldható,
gyorsan és dinamikusan. Azonban a WoW Korlátolt. A Content egyszer végett ér...
Az RL, korlátlan Contentben, na de hülyéből annyi van, hogy szén helyett lehetne őket lapátolni..., akkor se fogynának el :/,
a Problémák csak jönnek, és mindenki csak az utadba állna (A Lapát add egy külön passzív készséget ami orvosolja ezt...),
az összes rendszer elavult, és dinamikátlan, szinte csoda hogy a ragasztó meg a szigszalag egybetartja. De, a RL nyer, mert a Grafika lenyűgöző, és itt vannak a legpuhább mellek. Finom sült csirke mell :'D... jajjj KFC...

A Szabályzatot elolvastam, feldolgoztam és elfogadtam, remélem minden megfelelő, és nem követtem el hibákat !
The topic has been locked.

Re: Tagfelvétel 11 years, 8 months ago #1128

• Duur
  • Administrator
Kedves Károly,

Kellemesen csalódtam benned:D nem gondoltam volna, hogy ilyen jót is össze tudsz írni, bár a múltkori segítség után már sejtettem.
Sokat fejlődtél az elmúlt időben - legalábbis ilyen téren. De azért azt, hogy voltál már itt nem írtad bele:D

Nincs kivetnivaló, jelenleg GMT+2 -ben vagyunk amúgy:D ; és KFC FTW.
Tisztelettel,
Duur

Guild Master

Head Leader of <The Shadow Alliance>.
Last Edit: 11 years, 8 months ago by Duur.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.16 seconds