Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

• Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

Tagfelvétel

2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: TGF

TGF 13 years, 1 month ago #103

• Reziztant
Először is elnézést hogy 1 másik guild sablonja alapján mástolam be a jelentkezést de mivel gyorsan szeretnék guildet találni több hellyre is jelentkeztem (remélem ez nem probléma).Nincs kedvem még1x ennyit gépelni ezért másoltam be.

-Karakternév? Reziztant

-Életkorod? 20

-Keresztneved? Tamás

-Proffjaid? Engi / Tailor

-Main Talented / Off talented? Fury / Arms

-Karaktered Vetted // Cserélted // Húztad ? Havertól kaptam. (és átneveztem)

-Played? (Teljes játékidö) Total time played: 52 days, 5 hours, 33 minutes, 2 seconds

-Megvannak a szükséges PVE Enchantok? (Fejes - Vállas + Kiegészítök!) Fejes - vállason pvp enci van mert még nincs meg a repu (am teljes enci, és gem)

-Geared? (GearScore) Main é off Talented Gearje? 5485

-Armory link wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri&n=Reziztant

-TeamSpeak3 és Mikrofonnal rendelkezel-e? Igen.

-Aktivitásod? (Részletes leírás) Félévkor otthagytam a sulit amit elkezdtem, ezért most fél évig dolgozok. Minden 3ik héten délutános vagyok így olyankor csak 21:30 tól érek rá. Am szinte egész délután ráérek késő estig minden nap.

-Addonjaid + egy UI Screenshot (Érdemes noob.hu-ra feltölteni,hogy sokáig meglegyen!) ArenaCountDown, AtlasLoot, Gearscore, DoomCooldownPulse, Gladius, Grid(heal karinak), Lockdown, ncError, Nicedamage, OmniCC, OneBag3, PlateBuffs, Prat, Preform AV Enabler(bg-s), Questhelper, Quick DKP V2, Recount, SexyMap, TidyPlates, WM's raidkit, Xperl, DBM (és még 1 jópár pvp-s és karakter függő addon)

noob.hu/2012/05/27/WoWScrnShot_052712_211057.jpg

-Raid Tapasztalatod? ICC 10 6/7, ICC 25 6/7, Toc 10/hc végig , toc25 norm végig , 1-2x voltam ulduarban (nem ezen a szerón) meg párszor naxxban is. Ebben a patchben eredetiztem (bár csak pvp szinten)

-FPS-ed? (Konkrét FPS-t kérünk megnevezni - > Min. / Max.) 20-60(lefolytás miatt)

-Eddigi guildjeid ? és miért váltak meg töled (Részletes leírás) Lunatic - én léptem ki mert: képtelenek voltak 25 fős raidet összehozni (kevesen voltak a guildben) + sztem túl sok volt 1 pár nagyon "értelmes" playernek az egoja

-Miért szeretnél hozzánk bekerülni? Mik a terveid? Azért mert népes guild és képes ICC25-t csapni fullra, Shmourneos warit akarok legalább olyan geareset mint anno eredetin Klinda volt [nem vicc ]

-Említésre méltó alt karaktereid? Nendalaire -sh, holypap 5.5k+ gs mind2 talenton(szintúgy kaptam, + 5k gs es rugo 5k gs es dk 4,5k gs es protpal, 5,5k gs es lock amit haverom használ de csak pvp célra) ezek a karik több accounton vannak mind1ik kapott.

-Játszottál e más szervereken? Igen szinte mindenhol megfordultam már hoszabb rövidebb időre amit érdemes megemlíteni az TFM ott kezdtem amíg ki nem halt aztán átmentem AT ra ott pvp ztem 2 évet egészen idén márciusig, meguntam a pvp-t azért jöttem át taurira pve-zni

-Milyen számítógéppel rendelkezel és internettel? 4 éve vettem a gépet azóta 1 videó kártya csere történt benne : Asus P5QLE alaplap, 4 giga memória, 500 giga winchester, Intel Core2 Quad processzor, Gigabyte GTS 450 1gb videokártya, 19" monitor (15mbites t-home net)

-Milyen gyakran van kifagyásod + egyéb okra terjedő inaktivitásod? Soha. Egyéb ok: nyaralás üdülés stb. évente többször

-Magadról egy pár soros összefoglalás (Emberi jellemzés) Rager faszkalapokat útálom, ha ilyen emberek között vagyok hamar elborul az agyam, ha normális társaságba kerülök én is nyugodt vagyok. Nem szeretem a bénázást ugyanakkor én biztos ott leszek az utolsó utáni boss kill tryon is.
Ha kérdeznek tőlem az emberek taxot, talentot, gear összeállítást szívesen segítek nekik (akár pvp-set is).
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.13 seconds