Login
Coffee Break  - just relax

Coffee Break - just relax

Kedves Guild Társak, barátok, követők!   Gondoltam ide is írok pár szót a jelenlegi...

Boldog Új Évet! 2015

Boldog Új Évet! 2015

Guild Társak, Szövetségesek, Árulók, Parfümügynökök!   Elérkezett az év vége. Talán nem túl...

Tagfelvétel

Tagfelvétel

A guild jelenleg tagfelvételt tart, további információ a tagfelvételek fórumban.A felvételi...

  • Coffee Break  - just relax

    Coffee Break - just relax

    2015. szeptember 16. szerda, 04:52
  • Boldog Új Évet! 2015

    Boldog Új Évet! 2015

    2014. december 31. szerda, 12:53
  • Tagfelvétel

    Tagfelvétel

    2014. február 08. szombat, 00:00
Hiba
  • Kunena COM_KUNENA_INTERNAL_ERROR_CONFIG
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

újra tgf
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: újra tgf

újra tgf 10 years ago #2710

  • Däshberlin - warrior
Karakternév: Däshberlin

Karakter kaszt: warrior

Main talent, armory link (amennyiben a TauriArmory üzemel): Fury, wowarmory.hu/character-sheet.xml?r=[HU]%20Tauri%20WoW%20Server&n=D%C3%A4shberlin


Off talent (amennyiben rendelkezik ilyennel): pvp

Szakmák: tailoring + bs (450/450)

GearScore érték: ~6,7k


Rendelkezel megfelelő anyagi lehetőségekkel, valamint fordítasz rá megfelelő és elegendő figyelmet arra, hogy geared és felszerelésed mindig maximálisan enchantolva / gemelve legyen? (akkor is ha később lecseréled az itemet.)?: Igen, szeretem a karimból a legjobbat kihozni, ehhez meg hozzátartozik ez is.

Mennyire értesz a karaktered main talentjéhez, illetve ismered a kaszt összes specifikus skill / talent működését?: Elég jól értek szerintem a warriorhoz, összes fighton tudom a kaszt-specifikus dolgokat (intervene, taunt+shield wall, stb).

Amennyiben tapasztaltabb tagok úgy látják, hajlandó vagy módosítani a talent pont elosztásodon, esetleg gear összeállításodon?: Tapasztalt játékosoktól tanultam meg wowozni és warriorozni, így nem hiszem, hogy látnának módosítani valót.


*Ha netán az előbbi megtörténik, és úgy érzed hogy nincs igazuk, hogyan járnál el?:
Engem szerencsére úgy tanítottak warriorozni, hogy elmondták mit miért, és nem csak azt hogy hogyan. Emiatt szerintem meg tudnám magyarázni nekik, hogy miért tévednek.


Mennyi ideje játszik az adott karaktertípusssal? (NEM Played-time!! Hanem az adott kaszthoz (pl. warrior) való játéktapasztalat és hozzáértés.) sok éve warrizom már, fél éve kezdtem rá a fury warriorra

A karakter eredete (vásárolt, saját kezűleg alkotott, térítésmentesen beszerzett, stb):
Vett karakter.


Eddigi jártasság raidek terén[Raid tapasztalat]:
ICC-t és RS-t már minden formában ütöttem, acsira/norm/hc, illetve előző contentekkel is viszonylag tisztában vagyok.

Várható aktivitás: Szinte minden nap, záróvizsgám után meló miatt majd délután+este terv szerint.

Tisztában vagy-e a jelen content (Icc25HC / RS25HC) taktikákkal és bossfightokkal? Amennyiben nem, (esetleg új content jön) hajlandó vagy ezeknek utánanézni külön a raid előtt?:
Természetesen tudom a taktikákat a contentre, újnak utánanézek.

Számíthatunk a jelenlétedre abban az esetben is, ha történetesen olyan bossokat ölünk amelyekből neked nincs szükséged lootra vagy tudod hogy esetlegesen nem te kapod?: Igen, eddig is mentem, amíg van értelme (valakinek kell item, acsi, unaloműzésre inkább saját magam találok ki dolgokat).

Hajlandó vagy türelmesen és pozitív hozzáállással résztvenni olyan fightokon amelyek éppen nehezen mennek, esetleg több wipe-ot igényelnek?:
Na a kényes kérdés. A wipe maga eddig se érdekelt, csak az, ha 5x egymás után ugyanazon megy el, mert nem képesek a taktikára egyesek, hiába van leírva. 1 hibázás még nem érdekel, van hogy én is bebambulok (icc10 hc-n sindra jégre ment autoattack és nem vettem észre, 3 vágás múlva wipe volt)


*Ha sok wipe van, hajlandó vagy annyiszor visszamenni és újrapróbálni amennyi szükséges ahhoz hogy lemenjen, még akkor is ha netán egy másik napon folytatjuk?:
Lást előbbit: igen, ameddig nem ugyanazon megy el.



Internetsebesség, valamint hozzávetőleges számítógép kapacitás: jó internet, gépem se laggol
Írjál le bármi olyan technikai probklémát ami nagyobb gyakorisággal fordul elő nálad egy 25-ös raiden (pl.: netszakadások, spell effektek miatti FPS gondok, alacsony grafikai beállítások miatt "láthatatlan" boss spellek, gép akadás stb..): nem tudok ilyenről



Honnan szerzett információt / hallott a guildünkről: Voltam már itt, csak akkor elegem lett abból, hogy a tagok nem adtak bele egy raidbe mindent, mondván, hogy ez egy társasági guild. Gondoltam megpróbálom még egyszer, mert van(nak) valaki(k) a guildben, akik miatt megkockáztatom még egyszer.


A csatlakozási szándék motivációja: 1-2 ember társasága, illetve hiszem, hogy a társasági guild nem zárja ki a progress guildet. Aki hajlandó volt eddig is tanulni, az fejlődött. A guild gear ügyileg 3 óra alatt leölhetné LK-t icc-ben, csak odafigyelés kéne, illetve az, hogy mindenki a dolgát csinálja (ne afkoljon).


A jelentkező véleménye szerint milyen előnyökkel járna a guild szemszögéből a felvétel:
Úgy vélem elég jól értek a wow-hoz, mégha a stílusomat nem is tudják sokan elviselni. De a tanácsaim eddig is segítettek a guildben pár embernek (már aki megfogadta). Hogy nektek ez így megéri-e nem tudom, majd offik eldöntik.


A jelentkezőnek milyen elvárásai lennének a guilddel szemben?:
A társaság jó (bár vannak kétszínű emberek, de az mindenhol), de emellett még lehet úgy raidelni, hogy haladós is legyen. Ha 3 óra alatt lemegy majd LK, akkor a társasággal még jobban fogtok örülni, és nem a szokásos 6 boss fog lemenni.


Eddig látogatott szerverei, guild tagságai (kiemelve a guildből történt távozás körülményeit): Ami fontos, hogy SA-ból miért léptem, azt leírtam már.Hogy egyet értetek-e vele, nem tudom, de én így látom.


Játéktapasztalata(hasonló játékok, mióta wowozik az illető, véleménye róla, nézőpontja): -

PvP vs. PvE (+vélemény)? Mindkettő jó, más a szépsége, bár előbbihez kevésbé értek.

Gear vs. Társaság (+vélemény)? Ide a standard válasz az lenne, hogy társaság, de a gear is fontos, mert egy sikeres raid még jobban összekovácsolja a társaságot - tapasztalatból mondom.


*Gear vs. Progress (ha minden lehetőséged meg van rá hogy elvigyél egy itemet ami számodra minimálisan jelent többletet, viszont a raid / guild többet nyerne vele ha egy másik player vinné mert számára ez nagyobb érték és teljesítménynövekedést jelentene hogyan járnál el?): Erre van a gdkp, dkp, ep, stb rendszer, az dönt.


WoWon belüli karrierjének célja(i). Mennyi időre tervezi pályafutását?:
Jelenleg az a célom, hogyha visszavesztek, akkor segítsek. Stílusomon nem tudok változtatni, ha hibázik valaki leírom én szépen, ha sokadjára rontja el meg nem érdekel ki, de igenis leszólom a teljesítményét. De ez a tutyi-mutyizás, éppen hogy lement, de nem baj, "ügyesek voltatok" láthatóan nem válik be.

Feltüntetésre kívánt Alt karakterek: Úgyis gdkp-kra járok velük, így nem kívánom feltüntetni.

Alt karakter eredete, gs-e, használhatósága(mennyire ért hozzá a tulajdonos)?:


----Személyes------


Életkor: 23

Neved(becenév v. keresztnév): Zoli

WoWon kívül milyen egyéb rendszeres elfoglaltsággal vagy szórakozási formával bír?
Sportolás, tanár bácsiskodás.

------A guild vezetőség továbbá érdeklődéssel szemléli a jelentkező véleményét a következő témákban:-----


Casualok - avagy akik ritkábban játszanak, mint mi!(vélemény, álláspont):

Láttam nálatok mit jelent ez, állítólag whotan is ilyen ritkábban játszó volt, mégis hasznos a raiden. Nincs vele baj, amíg a vezetők tudják mire számítsanak.


Heroic öt fős instance-ok, kisebb alacsonyabb szintű instance-ok(pre-bc;bc raidek) - avagy a méret a lényeg?

Járok én ilyen helyekre is, jót tesz a lelkemnek, hogy a BC-s insta lemegy akármilyen raiddel, a gear lehozza, mégha a taktikához nem is értenek.


RL vs Ingame - avagy real life hallottam már róla, de még sosem próbáltam...:




ui.: Majd a vezetők eldöntik, hogy mit akarnak. Stílusom olyan amilyen, de úgy vélem a szakértelmem a játékhoz nagyon is megvan. Hogy maradtok a 6 boss+konfliktusok nélküli játéknál (bár hallottam, hogy nélkülem is van feszültség a tagok között), vagy fejlődni akartok és elviselitek a kritikákat, az a vezetőségen múlik. Úgy nem lehet fejlődni, hogy nem mondjátok meg a tagoknak, ha hibáztak. Akárhogy is, a guild jelenleg egy helyben toporog, de a tgf megy, ami arra utal, hogy fejlődni akartok.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds